Iti usuci parul cu peria sa aiba mai mult volum. dupa aceea iti faci parul cu drotul. bretonul ti-l dai intr-o parte si il faci si pe el cu drotul.nu faci tot parul doar cateva suvite sa nu fie tot parul ondulat. si apoi dai cu fixativ ca sa stea.
Eu îţi zic părerea mea ca barbat care e paralel cu chestii de genul ăsta.
1. Aia pare mult prea complicată ca să ţi-o faci singură acasă, repet am un ochi neavizat dar aşa pare... pare ceva care se face la salon nu gen să ţi-o faci singură.
2.Pare o coafură pentru o femeie matură, peste 25 de ani cu bine; nu pentru o fată... mi s-ar părea chiar amuzant să văd pe una de 16, 17... 20 de ani cu aşa ceva. aşa că sper că ai peste vârstele astea.
Deci mai bine nu iti faci frizura aia pentru ca nu ti-ar sta bie pentru ca ai parul lung mai bine ai incerca sa ti-l tai pana la umeri sau putin mai joc cum preferi lungimea nu conteaza doar sa nu fie prea lung adica exagerat revenind cu bretonul ai putea sa ti-l dai intr-o parte dar u sunt sigura ca iti sta bine si parul parerea mea as zice sa ti-l faci ghiar pisici asa cre ca ti-ar sta bine poza pe care ai pus-o tu este prea...nu stiu este pentru femei de 25 e ai parerea mea faci cum vrei
Da dar la pr-meu ii place freza si vreau sa-i fac pe plac el mia recomandat s-o fac
Georgian1992 întreabă: