| MoroșanuGigi324 a întrebat:

Salut TPU!
În legătură cu sprâncenele mele nu îmi plac pentru că au forma "arched" și că băiat par cam femine.
Cum as putea sa le fac să pară mai bărbătești?
Aș putea cumva sa le remodelez la un salon ceva?

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Mi se pare ciudat că sprâncenele arcuite ți se par "cam feminine", dar în același timp vrei:
- să-ți aranjezi sprâncenele la salon
- să-ți faci manichiura
- să ai o piele catifelată
- să nu ai riduri
- să-ți faci rinoplastie
- să te epilezi definitiv
- să scapi de "grăsimea bucală"
- să-ți remodelezi buzele

Cam multe obsesii legate de aspect pentru un puști de 15 ani.
Tu alte ocupații mai potrivite pentru vârsta ta nu ai? Sau stai toată ziua și te examinezi în oglindă?

| Brizbriz a răspuns (pentru johnnny123):

E metrosexualhee hee

la sprancene chiar nu ai ce sa le faci, presupun ca poti sa le razi/epilezi bine si apoi sa iti pui sprancene false, insa trebuie SA TE MANANCE RAU ca sa faci asa ceva la 15 ani

| nukeyly a răspuns:

In cazul tau probabil ca ar trebui sa mergi la un designer de renume intergalactic, sa-ti faca cateva simulari [4D] de new-sprancene-look, ti le rade[ca nu-ti plac] c:/low level format.
, si iti face implant de sprancene! rezultat final dupa 1 an!
de ex asta:
https://www.youtube.com/watch?v=JiSctpSgTcY
[Când frizerul tău devine prea figurant] - MIRCEA BRAVO - 1.11M subscribers
e un designer de renume local tu trebuie sa gasesti unu intergalactic[care sa pluteasca] nu uita!

Niciodata nu am inteles de ce un [om sanatos, aparent] unii/unele isi rad spencenele(care pana la urma sunt o forma de evolutie cu un scop anume) si isi tatueaza
new model ultimate Fashion Days? sa para mai ce?
da na, fiecare cu pasarica lui altiii cu stolu-rile.

Acum cativa ani m-am trezit ca nu-mi plac calcailele mele, am mers la un dexter care mi-a zis ca unghiul lor este de 14, 23 grade si trebuie schimbat la 14, 21 grade pentru aerodinamica ideala in tuneL de fum si astfel mi-am facut un implant de silicon in calcaie ca sa fie mai expresive, nu conta ca nu le vede nimeni, dar siteam ca nu mai merg contra vantului si piticul din creier era bine. yeah. :P
===
info real:
realizată de un expert în tehnica Q-FUE, fir cu fir, poate oferi un rezultat impresionant

cauze:
Traume fizice, Tratamente medicale și chirurgicale:,
Smulgerea compulsivă a sprâncenelor și/ sau a părului din diferite părți ale corpului, numită Tricotilomania
Absența părului pe toate părțile corpului ca o afecțiune congenitală poate fi un motiv pentru un implant de sprâncene
Sprâncene subțiri în mod natural sau deteriorate prin diferite proceduri de înfrumusețare.

remediere:
Transplantul de sprâncene reprezintă o formă de refacere permanentă a densității firelor de păr din zona sprâncenelor.

https://www.youtube.com/watch?v=NNY1rChr7Wo
Implantul de sprâncene, tot mai căutat - Dr. Felix

| 012arianaaa a răspuns:

Lasa le sa creasca si daca le pensezi subtiri fa le mai groase. nu mai lua atat de mult par de jos si incearca sa iei doar din mijloc dintre sprancene si de sus, f putin daca este neaparat necesar d jos