| Cricy a întrebat:

joc intr-o sceneta in care merg la "bal"(nu mascat). Totul ok până aici... Am spus părinților și au zis ca sunt ma voi descurca foarte bine. Bun, am fost încurajată si toate cele dar acum a venit întrebarea: ce voi purta. Am rochii dar sunt de ieșit pe afară. Am doar una de nunți și restul. Dar nu imi place. Plus ca nu e ce imi trebuie mie.(E foarte largă pe corp, nu e nici strânsă la talie) Am vazut cateva pe net dar ei cred ca imi trebuie de carnaval nu de ocazie. Cum ii fac conving sa imi o nouă rochie?

Nu se pune problema de bani.

Răspuns Câştigător
| gabriela2201 a răspuns:

Tu vrei o rochie pe care o poti purta si dupa bal inteleg.Simplu, alegeti una care itiplace si explica-le ca ai avantajul sa o porti in mai multe ocazii.

4 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Poti inchiria o rochie, e mai simplu.

| sweetys a răspuns:

Poti sa iti iei o criolina si nuste material sa te duci la o croitoreasa sa ti.l faca. Si pe una din rochiile tale sa atasezi crolina si cu fusta. Si asa nu dai bani prea multi pe ochestie pe care o sa o porti doar o data. Sau poti sa inchiriezi. Si asa scapi fara certuri inutile cu parintii

| uanna29 a răspuns:

Ok.din cate am inteles vrei sa ii convingi sa iti ia o noua rochie..pai ii rogi frumos si le spui ca este foarte important acest rol pentru tine si vrei sa porti ceva foarte frumos si sa arati bine...mai bagi si tu pe acolo niste dulcegarii

Răspuns utilizator avertizat