E ok, in loc de bluza de treining, ai putea lua un hanorac mai subtire si e foarte bine
Imbraca-te cum doresti si cum te simti bine . E doar inceputul nu cred ca e necesar sa te imbraci elegant. Tinuta care ai ales-o tu cred ca e foarte buna. Succes!
Hai mai danyelo 112, acum ai vrea sa se imbrace cu pantofi si la costum? poate lui adyy95 nu-i place sa se imbarce elegant, multi sunt asa, poate prefera sa fie mai lejer. Si nu se duce la nunta draga, ci la scoala, deci eu zic ca este ok. Oricum adyy, tu stii cum te simti mai bine asa ca imbraca-te cu vrei
Da. oare cand va fi aia )? mai bine zis, niciodata nu te vei imbraca elegant
Ai tot timpul desi cred ca e in zadar, daca nu a iesit pana acum.dar cine stie.
Sa fim seriosi.bluza de trening in prima zi...eu is a 11-a acum si asa ceva nu am vazut.imbraca-te si tu macar cu o camasa la blugi si un pantof negru acolo.ii perfect.bafta.
Nu sunt adeptul stilului elegant imi place sa fiu asa mai sport ceva intre sport si elegant elegant ma voi duce cand voi termina liceul cu media 10
Viata nu e doar sa inveti viata trebuie traita la maxim nu sa inveti pana ajungi cu bicicletele la ochi daca invat prwe amult am sa chelesc pe la 30 de ani
Depinde ce liceu e...
daca e 1 liceu bun si cu pretentii inbracate si tu elegant daca nu e chiar extravagant liceu du-te asa