| tRizikial a întrebat:

Salut TPU,

ma confrunt cu ceva timp de niste cosuri aiurea si stupide..am incercat zynerit, o perioada de timp am scapat dar tot imi apareau ce imi recomandati? sa merg la un dermatolog. daca ar fi un leac "babesc" care ar putea sa dea rezultate VIZIBILE ..stiti voi la ce ma refer. ( 15 ani - baiat. )

Răspuns Câştigător
| kx123 a răspuns:

Da, este special pentru cosuri. Si eu iti zic din propria experienta, nu am de ce sa te mint. Eu am vazut diferenta dupa primele 2 zile! Si nu o sa iti reapara la loc, clar o sa le diminueze. Si nu costa atat de mult, sincer, si eu am dat banii pe toate cremele de la farmacie dar pe mine doar Aknesol m-a ajutat. Am porii mai inchisi, nu mai am atatea cosuri, nu mi se mai ingrasa fata, este foarte bun. Eu il recomand din toata inima, dar ar fi bine sa mai citesti pe net si parerile altor persoane, poate ca nu la toti a functionat ca la mine. Dar eu am fost foarte mirata ca m-a ajuat, pentru ca aveam acnee de 5 ani de zile. Si toti colegii acum ma intreaba, doamne dar ti-au disparut cosurile, ce ai facut?! Si eu nu cred in acele carti, solutia cea mai buna este dermatologul sau fuga la cosmetica. Si la cosmetica daca mergi dupa 2 sedinte nu vei mai avea cosuri.

9 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Incerca ivatherm akne syt sau o versiune mai ieftina, gerovital crema ultra activa stop acnee.

| intelegatoarea a răspuns:

Si eu am asa ceva..ai putea incerca o crema pe care am folosit-o si eu se numeste Reviken...incearc-o daca nu merge du-te la un dermatolog.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine mergi la un dermatolog, acesta iti poate recomanda ceea ce este mai bun pentru tine. este pubertatea.
dar poti continua cu zyneritul. cosurile apar in general si din cauza igienei. spala.te mai des pe fata, cu apa rece. si cauta creme protectoare pentru ca din cauza vremii si virusilor din aer fata ta ar putea avea de suferit.

| kx123 a răspuns:

Eu imi curat fata de 2 ori pe zi cu Aknesol, si nu mai am cosuri! Dar daca iti iei, sa nu continui tratamentul si dupa remediere, deoarece ti se va usca foarte tare fata. In paralel poti folosii si o crema hidratanta. Il gasesti la farmacie la pretul de 11 lei.

| tRizikial explică (pentru kx123):

De unde pot gasi Aknesol? si ce este? la ce pret?

| kx123 a răspuns (pentru tRizikial):

Este o solutie lichida pe care o aplici pe fata de 2 ori pe zi, o data dimineata si o data seara, dupa ce te speli. O gasesti l orice farmacie, pretul 11 lei.

| tRizikial explică (pentru kx123):

Si este special pentru cosuri sau?! in cate zile se vede rezultatu? dupa aia o sa-mi reapara si iar incep tratamentu acesta? daca pot sa te intreb tot aici..am mai postat o intrebare sti sunt niste site-uri nu multe care de ex: vedereperfecta..este o carte bla bla iti las un site crezi, functioneaza? nu vreau sa dau banii aiurea....http://vedereperfecta.com/imbunatatirea-vederii

| kx123 a răspuns (pentru tRizikial):

Da, este special pentru cosuri. Si eu iti zic din propria experienta, nu am de ce sa te mint. Eu am vazut diferenta dupa primele 2 zile! Si nu o sa iti reapara la loc, clar o sa le diminueze. Si nu costa atat de mult, sincer, si eu am dat banii pe toate cremele de la farmacie dar pe mine doar Aknesol m-a ajutat. Am porii mai inchisi, nu mai am atatea cosuri, nu mi se mai ingrasa fata, este foarte bun. Eu il recomand din toata inima, dar ar fi bine sa mai citesti pe net si parerile altor persoane, poate ca nu la toti a functionat ca la mine. Dar eu am fost foarte mirata ca m-a ajuat, pentru ca aveam acnee de 5 ani de zile. Si toti colegii acum ma intreaba, doamne dar ti-au disparut cosurile, ce ai facut?! Si eu nu cred in acele carti, solutia cea mai buna este dermatologul sau fuga la cosmetica. Si la cosmetica daca mergi dupa 2 sedinte nu vei mai avea cosuri.

| kindofart a răspuns:

Este normal sa-ti tot apara cosuri la varsta asta. Curata-ti bine fata in fiecare dimineata si seara, eventual cu un ceai de galbenele si ai grija ce manaci. Anumite alimente (grasimi, fast food, etc.) favorizeaza aparitia cosurilor.

| DaRedDeviL a răspuns:

Poi depinde Cosurile apar mai mult de la paraf murdarie ar trebui sa te speli mai des, si eu am cosuri dar la mine ramna niste pete rosi din cauza ca le tai cu big-ul, Dimineata cand te trezesti spalate si cu putin sapun pe fata pentru a se curata fata mai bine!