Nu judeca o carte dupa coperta. Notele de la Evaluarea Nationala se iau pe cunostinte, nu pe imbracaminte. Imbraca-te cum te simti tu mai bine, e ultimul lucru la care trebuie sa te gandesti.
Imbacă-te decent.Nu trebuie' sa mergi ca la nuntă, dar nici ca la ştrand. Sper că inţelegi la ce mă refer.
Buna
Nu cred sa fie nevoie de o tinuta oficiala.Pantaloni lungi, adidasi si un tricou sunt de ajuns.Stresul este foarte mare, temperaturile la fel, iar o tinuta eleganta nu are decat rolul de a te incomoda.
MULTA BAFTA !
Te imbraci cum te simti bine nu poate sa iti zica nimeni nimic daca te simti bine in hainele cu care te-ai imbracat e ok
Nu-i pasă nimănui cu ce te îmbraci tu.Doar te duci să dai evaluarea, nu să faci parada modei, ce naiba.I-aţi jeanşi şi un tricou, e ok.
Nu cred ca au ceva conditzii la imbracamine.Cum spune Jigsaw, decent.Cred ca alegerea ta cu jeansii e ok
Imbraca-te decent. e bine sa te imbraci cu ceva de bumbac (tricou, camasa) astfel incat sa nu iti fie prea cald si sa te poti concentra la subiecte. Succes!
Ooo da si eu am maine examen la romana. deci tot a 8-a sunt si te imbraci cum vrei, adica nimeni nu-ti impune o anumita tinuta!
Succes!
anonim_4396 întreabă: