Stiu cum e. ah corusile aste Pai da incearca vreo 2-3 cuburi, insista, maseaza-te, apoi inainte sa te culci, pune niste pasta de dinti pe el si te culci asa oricum se duce, o sa-l usuce, eventual niste fond de ten daca ai, bafta :*
Buna Alex,
Eu am avut foarte mult timp probleme cu cosurile si puncte negre si te sfatuiesc daca vrei sa scapi de cosurile sub piele sa iti cauti ulei 100% pur de arbore de ceai( Tea Tree ) de la Thursday Plantation.
La mine a functionat foarte bine si m-a scapat de toate probleme cu cosurile.
Pe langa uleiul pur, am schimbat sapunul normal, cu un sapun orgamic cu ulei pur de arbore de ceai.
Eu faceam altfel, luam un ac de cusut, il dezinfectam cu spirt si intepam in mijloc cosul pentru a scoate tot puroiul de sub.
Imprumuta si tu de la o colega/IUBITA PUTIN fond de ten si a 2 zi se va usca sau macar se va face alb si il vei putea strange, PS: te va durea cateva zile daca nu dai cu nimic pe el, dar se va duce in cateva zile.
Eu am avut unul si l-am intepat cu un ac. nu doare, a doua zi o sa erupa ca un cos normal. credeam ca o se infesteze dar nu a facut-o. acum nu mai am nimic. daca il lasi iti va trece in vreo saptamana. mie mi-a trecut in 2-3 zile. incearca, nu doare! succes
alma200033 întreabă: