| Amellie a întrebat:

Mi-am cumparat vopsea de par Herbal Creme cu henna nuanata brunet.Am cautat pe aici ceva semipermanent si nu am gasit. A incercat cineva? Sper sa nu iasa roscat sau ceva.Ma poate ajuta cineva? Funda:*

Răspuns Câştigător
| RoXxy a răspuns:

Poi iese brunet dar trebuie sa o ti in par atat cat scrie pe ambalaj.Aaa, si te sfatuiesc sa te mai gandesti daca chiar vrei sa te vopseti bruneta pentru ca il scoti din par doar cu foarfeca si te trezesti odata ca nu mai vrei bruneta si ce faci? Te tunzi scurt? P.S. brunetul te face sa pari mai matura si inaspreste trasaturile, iar daca ai cosuri multe sau pistrui or sa se vada mult mai tarebig grin

4 răspunsuri:
| RoXxy a răspuns:

Nu e asa draga.Brunetul tot brunet e si nu se duce(eventual se spalaceste un pic)si nu vei scapa de el doar daca te tunzi.SAu poti sa te decolorezi si apoi sa te vopsesti din nou cu culoarea dorita dar nu o sa mai ramai cu mult par, sau daca ai noroc o sa ti se arda si tot la foarfeca ajungi. Sfatul meu e sa incerci nuantator brunetwinkingSe duce la cateva spalari si dupa, parul va avea aceeasi culoare naturalawinking

| Bitzzzz a răspuns:

Bunakiss am incercat si eu si mi.a iesit brunetbatting eyelashes

fundsmug

| denisse19 a răspuns:

Nu am incercat niciodata tipul ala de vopsea. ca sa fii sigura fa un test pe o suvita la spate sub restul parului si vezi cum iese. :*

| Amellie explică:

Ma gandeam ca fiind din plante tine mai putin...adica iese la spalari.Deci nu e asa?