Nu prea cred. In primul rand ca nu ar arata prea bine,si risti sa le impletesti si ele sa se aseze la fel, si te chinui degeaba. Am observat ca atunci cand impletesc parul ud nu ies firele, ai putea incerca! Si sa-l lasi sa se usuce asa, si atunci ramane intact! Chiar daca nu reusesti, nu arata foarte rau cu firele asa, se mai intampla.
Păi nu știu ce să faci?! Le tai! Ce altceva? Asta se întâmplă pentru că părul tău nu e tăiat uniform. (Eu așa am înțeles din întrebarea ta.Scuze dacă am greșit )
Daca as fi in locul tau cred ca nici eu nu intelegeam intrebarea
Faza e ca trebuie sa merg la un eveniment si vreau sa am o freza mai speciala mai ales ca sunt rapper. Dupa eveniment ma tund.
Pff. freză mai specială de rapper? Vrei neapărat împletituri? Stai să dau un search pe google dacă nu găsesc altceva mai „special". .
Si eu am aceeasi problema, si nu prea ai cum, eventual sa incerci usor, cu ceva ascutit sa le bagi sub impletitura si apoi sa dai cu fixativ. Daca nu, sa astepti sa iti creasca. Nu prea ai alte optiuni.
Nu prea cred. In primul rand ca nu ar arata prea bine,si risti sa le impletesti si ele sa se aseze la fel, si te chinui degeaba. Am observat ca atunci cand impletesc parul ud nu ies firele, ai putea incerca! Si sa-l lasi sa se usuce asa, si atunci ramane intact! Chiar daca nu reusesti, nu arata foarte rau cu firele asa, se mai intampla.
Foloseste niste agrafe de par mici cu care sa prinzi firele in interiorul coditei.
http://www.ehow.com/video_4408210_fixing-unruly-hair-braids.html
Toate cele bune!
aDa23 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: