| TechnoCocktail a întrebat:

Mi s-a rarit destul de mult parul din cauza placii. Ce remediu as putea folosii pentru a fi ca inainte? Sa il tai este exclus! Multumesc. Funda!

Răspuns Câştigător
| AndraNicoleta a răspuns:

Pe mine m-a ajutat foarte mult un tratament cu extract de placenta. Sunt niste fiole pe care le-am gasit in Auchan si costa in jur de 20 de lei. Tin sa spun ca am folosit foarte multe tratamente, dar acesta m-a ajutat cel mai mult.
De asemenea mastile cu diverse uleiuri sunt foarte bune. Eu imi fac o data pe saptamana o masca cu 2 lingurite cu ulei de ricin, o lingurita cu ulei de nuca si o lingurita de vitamina A uleioasa. Le amesctec foarte bine, apoi le intind uniform pe par si le las sa actioneze 4-5 ore, dupa care ma spal cu un sampon impotriva caderii parului. Eu am unul de Gerocosen si sunt multumita de el.
Sper ca ti-am fost de folos.

| TechnoCocktail explică (pentru AndraNicoleta):

Mersi mult o sa incerc!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Fantomica a răspuns:

Eu am incercat multe chestii si cel mai eficient a fost tratamentul Aminexyl Pro de la Vichy Dercos. Si cred ca trebuie sa renunti la placa, altfel nu o sa aiba rezultate.

http://fantomica.blogspot.com

| pYv a răspuns:

Shampon-uri special pentru impiedicarea caderii parului si regenerarea lui...sau cel mai bine du-te la medic te v-a sfatui el ce trebuie sa faci

| ametitul a răspuns:

Salut! Cumpara o peruca! big grin

| MaRyKiDu a răspuns:

Hei! Incearca sa iti dai cu galbenus de ou in cap si sa te speli cu balsam de par. Da la o parte peria, piaptana-te cu pieptanul, dar nu trage tare de par. Maseaza-l seara inainte de culcare si dupa ce te speli sa nu il usuci prea mult cu feonul.
P.S. Placa dauneaza parul.

| TechnoCocktail explică (pentru MaRyKiDu):

Da stiu ca placa Dauneaza si de aceea n-o s-o mai folosesc un timp. Am observat doar ca mi s-a rarit parul din cauza ei si eu aveam un par super des. mis e incurca pieptenul in el!