Și, ce legătură are rosul unghiilor cu ziua ei de naștere? Crezi că cineva o să se holbeze la mâinile ei și o să primească doar păreri negative pentru un tic?
Într-o săptămână nu are ce să facă mai ales că are această obișnuiță, doar să renunțe la asta începând de azi.
Nu îi recomand să apeleze la unghiile false deoarece își distruge unghia naturală, plus că este și scump.
In primul rand daca stie ca e ziua ei si le vrea dragute de ce nu se abtine chiar e dependenta de unghii? eu daca vreau sa arat bine de ziua mea fac tot posibilu nu? tu la fel ai face deci chiar nu se poate abtine?
Daca stie ca e ziua ei si le vrea dragute de ce nu se abtine chiar e dependenta de unghii? eu daca vreau sa arat bine de ziua mea fac tot posibilu nu? tu la fel ai face deci chiar nu se poate abtine?
Daca stie ca e ziua ei si le vrea dragute de ce nu se abtine chiar e dependenta de rosul lor? Eu daca vreau sa arat bine de ziua mea fac tot posibilu nu? tu la fel ai face deci chiar nu se poate abtine?
Pai eu am aceeasi problema trebuie sa se dea cu un lac de unghii ca sa nu și le mai roada sau sa își pună unghii false sau sa și le taie și sa aștepte sa crească
Sa-si puna unghii false sau cu gel Unghiile roase nu sunt mai frumoase daca le da cu oja
Exact ma gandesc la niste rozaturi cu oja)))))))))))