anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O sa trec deodata la subiect-Am puncte negre pe nas, si nu stiu cum sa scap de ele.Recent am avut acnee pasiva,dar imi trece si aproape ca nu mai am deloc cosuri, dar punctele negre de pe nas si in special in zona T a fetei, au ramas.Am incercat diferite masti, dar nu a ajutat nimic. Dati-mi o reteta de o masca care chiar a functionat la voi, si de asemenea imi spuneti cit timp trebuie sa o fac si cum o aplic.Multumesc mult celor care ma vor ajuta.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scrub si plasturi pentru puncte negre.

| presus a răspuns:

Amesteca doua lingurite de iaurt natural, cu doua lingurite de fulgi de ovaz si o lingurita de suc de lamaie, pune masca pe fata si dupa 8 minute da-o jos cu apa rece. Apoi spune-mi daca mai ai puncte negre.

| anonim_4396 explică (pentru presus):

Iaurt natural? adica? chefir? smintina? what?

| presus a răspuns (pentru anonim_4396):

De exemplu iaurtul natural Napolact... il gasesti in magazine.

| NoNameqed a răspuns:

Hei si eu am avut puncte negre pe langa nas, dar pe mine m-a ajutat asta :albusul de ou si sucul de lamaie uite cum se aplica :Inainte sa iti pui masca, prinde-ti parul cu o bentita si curata-te pe fata cu un scrub din malai sau din zat de cafea sau fa o baie de aburi. Nu trebuie sa umpli toata baia de aburi, ci doar sa dai putina apa in clocot si sa te asezi cu fata deasupra ei. Acopera-ti capul cu un prosop si ramai asa pentru 5 minute.

Exista multe retete de masti care au la baza albusul sau galbenusul de ou. Poti sa aplici pe fata albusul unui ou pe care il bati spuma si il lasi apoi sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care te speli cu apa calduta.

Masca in care adaugi pe langa ou si suc de lamaie este foarte eficienta impotriva punctelor negre pentru ca sucul este astringent si curata porii, elimina celulele moarte si impuritatile. Dupa 20 de minute decojeste masca de pe fata pentru a indeparta punctele negre. Abia dupa ce ai dat masca jos poti sa te clatesti cu apa calduta.Bafta

| Anna0111 a răspuns:

Exista multe retete de masti care te ajuta sa scapi de punctele negre dar iti spun ce fac eu. Poti sa aplici pe fata albusul unui ou pe care il bati spuma si il lasi apoi sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care te speli cu apa calduta.

Masca in care adaugi pe langa ou si suc de lamaie este foarte eficienta impotriva punctelor negre pentru ca sucul este astringent si curata porii, elimina celulele moarte si impuritatile. Dupa 20 de minute decojeste masca de pe fata pentru a indeparta punctele negre. Abia dupa ce ai dat masca jos poti sa te clatesti cu apa calduta. Bafta! :*

| CorinaMICA a răspuns:

Buna,poti folosi albusul de ou si hartie ingenica
Bati albusul pana pana se face spuma si apoi cu pensula pentru fond de ten iti aplici pe nas si pui hartia si daca se da aplici pe acceasta si lasi si tu pana se usuca masca si cand tio dai jos vei vedea punctele negre

| EmoGirl180 a răspuns:

Ideeia e ca unele cosuri nu vor sa dispara in cel mai bun caz ar trebui sa mergi la un dermatolog, insa te-ar putea costa destul de mult cam 100 lei asa a fost in cazul meu acum depinde si la ce dermatolog mergi a meu e cel mai bun din oras, oricum poti sa mai scapi de ele cu un instrument acum nu stiu daca mai poti sa il mai cumperi de la oriflame avea doua capete unul pentru puncte negre si unul pentru cosurile albe putei sa scoti chiar si cosurile mari doar dupa ce faceau cap. daca iti este frica de durere ar trebui sa iti iei un sapun de fata foarte bun chiar daca costa si sa te speli cu el de 2 ori pe zi si masca poti sa iti faci cu miere si cafea asa imi facea si mama me, de fapt inca imi mai face pe langa ca te ajuta la disparitia cosurilor are gust bun si iti face pielea fina. sper ca ti-am fost de ajutor