| Ada46 a întrebat:

Salut TPU:*! pana de curand aveam un par moale, dar in ultimul timp a devenit mai aspprustraight face. ce ar trebui sa ii fac pentru a redeveni moalebatting eyelashes? FUNDAhappy

Răspuns Câştigător
| CrisAvon a răspuns:

Buna!
Pentru parul aspru iti recomand un sampon si balsam pentru par cu flori de cires; acestea hranesc si ingrijesc parul, il lasa parul neted, matasos si moale la atingere.
Si eu am parul aspru (asa l-am avut mereu) si samponul si balsamul cu flori de cires chiar au avut efect si imi lasa parul mai neted.
In plus, eu folosesc si un ser pentru par, el cica e pentru varfuri dar eu il folosesc pe toata lungimea parului ~ asta il folosesc de obicei dupa ce imi aranjez parul si este foarte bun, parul meu se simte moale la atingere.
Aceste produse pentru par de care ti-am zis se gasesc in catalogul Avon si acum sunt si la oferta.
Te invit sa rasfoiesti aici brosura Avon ca sa te convingi singura http://infiniteavon.blogspot.com/2012/02/campania-5-2012-avon.html
Si daca ai intrebari ma poti contacta la cristina. avon22@yahoo.com

4 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Foloseste babsam

Răspuns utilizator avertizat
| Wowhow a răspuns:

Balsamul nu ti l-as recomanda, pentru ca reduce volumul. Daca nu iti doresti un par cu volum, atunci e in regula. Dar masca e cea mai buna alegere.Eu aveam parul aspru si dupa ce m-am dau o data pe saptamana cu o masca de la Pantenne mi s-a facut moale miraculos.Ma mir si eu. happy

| TurcoaicaTa a răspuns:

Cumparati o masca de par...