Eu am folosit o perioada doar crema aceea gerovital plant si a fost de ajuns, adica mi s-a mai redus din acnee, dar da rezultate dupa o lunga perioada de vreme, de exemplu trebuie sa o folosesti regulat, sa te faci dimineata si seara si sa masezi usor timp de 3-4 luni, poate chiar mai mult pana iti dispare sa nu se mai vada atat de tare, dar ceea ce ma supara e ca iti face tenul lucios si e nasol cand iesi undeva si ai crema pe fata si fata ta e asa lucioasa in vazul lumii.
in fine, eu acum folosesc proactive si mi se pare o crema mai buna, plus ca nu-mi face tenul lucios si pot iesi afara cu crema pe fata .
iti recomand proactive.
sau poti incerca zynerit, dar sa ai grija sa aplici DOAR pe locul unde ai cos ca sa nu iti decojeasca si locurile in care nu ai acnee pentru ca arata nasol.
ei bine, eu iti doresc bafta, cunosc straduinta pentru a scapa de acnee
Salut!
Daca ai acnee si nu numai, trebuie sa incerci sa iti pastrezi tenul curat.
Sa eviti sa pui mainile pe fata daca nu sunt curate.
Trebuie sa il cureti si dimineata si seara cu produse anti-acnee, sau poti incerca sa iti faci un demachiant mai ieftin acasa din bicarbonat de sodiu si putin ceai verde, apoi poti aplica crema anti-acnee.
Iar daca acneea se incapataneaza sa fie prietena buna cu tine, trebuie sa dai fuguta la un dermatolog.
DaciaRomania întreabă: