Exista balsam care îți face parul drept și mult mai ușor de pieptănat. Poti folosi și placa de par, ți-l îndrepți după ce s-a uscat parul când ai făcut baie și îți va rămâne drept pana la următoarea spălare
Eu folosesc totul de la "Oro Therapy" Am luat si sampon si masca si ulei in total 49€. De 3 luni folosesc. In cam 2 luni am inceput sa vad rezultatele, si e super. Eu am o gramada de volum par a fi mai rau decat o vrajitoare insa isi face efectul bine. In special uleiul pe care il pun dupa ce ma spal care trebuie pus foarte putin. Eu folosesc si feonul si placa si nu e deloc ars. Asta de la masca si ulei. Mi-a luat atat de mult ca sa vad rezultatele ca l am vopsit de multe ori adica l am ars total. Acum pare ca ies mereu de la salon, ca fetele din reclame.E foarte bun pe langa ca e bun are un miros extraordinar care persista.
Cumpara l ca nu vei ramane dezamagita
Samponul-scalpul facandu-l usor, moale si stralucitor.
Contine micro-molecule de Aur, Ulei de Argan si ulei de Cyperus dulce.
Este un sampon special prin faptul ca reda o stralucire magnifica parului tern, fara vitalitate si energie, deshidratat, uscat, despicat, chiar si unui par vopsit de foarte mult timp care si-a pierdut stralucirea.
Dupa spalare parul devine plin de viata si capata o stralucire naturala, se hidrateaza si isi recapata volumul.
Masca:Oro Therapy Illuminating Masca de par pentru stralucire cu ulei de argan 1000 ml - Formula imbogatita cu aur micro-activ si ulei dulce de rogoz, descurca, inmoaie si ingrijeste parul, facandu-l matasos, stralucitor si plin de vitalitate. Efect anti-electrizare.
Ulei:Un ulei elixir iluminant de Argan magnific, stralucitor si galben ca peptidele de aur. Transforma parul intr-o bijuterie, o structura solida viguroasa bine definita, stralucitoare si matasoasa.
Tine departe radicalii liberi si repara varfurile despicate. Inglobeaza ingredienti de lux : Ulei de Argan, Aur Microactiv, Keratina, Ulei de Cyperus, pentru o hidratare cu totul diferita. Nu incarca parul si se absoarbe rapid.
Toate afirmatiile acestea sunt adevarate!
In total te va costa 194 lei. 85-uleiul, 55-samponul, 54-masca.
Îmi și imaginezi cum va zice psiholog pete 3 ani"da da ești autistă păntru că încurcați categoriile după siteuri din 2020