| Tatddjdkei a întrebat:

Pot face acasă vreo mască ca să-mi stea părul mai drept? Spun asta deoarece părul meu are foarte mult volum și foarte ondulat.Sau poate există în magazine vreun ulei sau balsam sau mască pentru a putea sta drept? Și nu vreau răspunsuri gen îndreaptă-l cu placa sau feonul pentru că așa îl ard. Ofer fundă pentru cel mai bun răspuns.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai gresit categoria unde ai pus intrebarea. Trebuia sa pui intrebarea la categoria Beauty & Fashion, nu la categoria Dragoste si Sex.

| Michaeel a răspuns:

Exista balsam care îți face parul drept și mult mai ușor de pieptănat. Poti folosi și placa de par, ți-l îndrepți după ce s-a uscat parul când ai făcut baie și îți va rămâne drept pana la următoarea spălare happy

| Valentina8 a răspuns:

Eu folosesc totul de la "Oro Therapy" Am luat si sampon si masca si ulei in total 49€. De 3 luni folosesc. In cam 2 luni am inceput sa vad rezultatele, si e super. Eu am o gramada de volum par a fi mai rau decat o vrajitoare insa isi face efectul bine. In special uleiul pe care il pun dupa ce ma spal care trebuie pus foarte putin. Eu folosesc si feonul si placa si nu e deloc ars. Asta de la masca si ulei. Mi-a luat atat de mult ca sa vad rezultatele ca l am vopsit de multe ori adica l am ars total. Acum pare ca ies mereu de la salon, ca fetele din reclame.E foarte bun pe langa ca e bun are un miros extraordinar care persista.
Cumpara l ca nu vei ramane dezamagita

| Valentina8 a răspuns (pentru Valentina8):

Samponul-scalpul facandu-l usor, moale si stralucitor.

Contine micro-molecule de Aur, Ulei de Argan si ulei de Cyperus dulce.

Este un sampon special prin faptul ca reda o stralucire magnifica parului tern, fara vitalitate si energie, deshidratat, uscat, despicat, chiar si unui par vopsit de foarte mult timp care si-a pierdut stralucirea.

Dupa spalare parul devine plin de viata si capata o stralucire naturala, se hidrateaza si isi recapata volumul.
Masca:Oro Therapy Illuminating Masca de par pentru stralucire cu ulei de argan 1000 ml - Formula imbogatita cu aur micro-activ si ulei dulce de rogoz, descurca, inmoaie si ingrijeste parul, facandu-l matasos, stralucitor si plin de vitalitate. Efect anti-electrizare.
Ulei:Un ulei elixir iluminant de Argan magnific, stralucitor si galben ca peptidele de aur. Transforma parul intr-o bijuterie, o structura solida viguroasa bine definita, stralucitoare si matasoasa.
Tine departe radicalii liberi si repara varfurile despicate. Inglobeaza ingredienti de lux : Ulei de Argan, Aur Microactiv, Keratina, Ulei de Cyperus, pentru o hidratare cu totul diferita. Nu incarca parul si se absoarbe rapid.
Toate afirmatiile acestea sunt adevarate!
In total te va costa 194 lei. 85-uleiul, 55-samponul, 54-masca.

| Werrich a răspuns:

Ia Tianli ca să îți stea drept

| Cineva797406016386 a răspuns:

Îmi și imaginezi cum va zice psiholog pete 3 ani"da da ești autistă păntru că încurcați categoriile după siteuri din 2020

| Adry05 a răspuns:

Fă-ți la salon tratamenttul cu keratina