Buna! chiar astazi am vazut la o colega o carticica foarte frumoasa despre mama. costa 10 lei. dar sunt carti care nujt cum sa explic se pot face cadou. sunt si pentru tata, si pentru mama si pentru cei mai buni prieteni. sunt lucruri foarte frumoase in ele si nici nu sunt foarte mari, cam cat un carnet de note. (bianca_dobry_95)
Ai de unde alege: http://z8.ro/cadoulcom / http://z8.ro/cadourioriginale Spor la cautat!
Un tablou cu voi impreuna.Sau sunt multe oferte la Avon uitete sigur gasesti ceva pentru ei. Uite daca este mai in varsta eu de ex lui Tata, i-am luat un baston...de Sf. Niculae.Alte cadouri ar fi de la hihi acolo au cu nume cu cel mai bun tata cani sau dastea.Vezi tu...
Ata cateva idei, mai mult sau mai putin originale, dar utile si elegante, potrivite pentru parintii tai.
Pentru mama poti alege:
- un set format din fular si o pereche de manusi, fiind utile oricui in anotimpul rece;
- o bijuterie mica, ca de exemplu o brosa;
- o cutie de bomboane, frumos impachetata, sau, daca esti destul de mare si te poti descurca in bucatarie, ii poti pregati mamei prajitura preferata;
- un album cu cele mai frumoase poze pe care le-ati facut impreuna;
- diferite produse pentru ingrijirea tenului sau a parului.
Exista o sumedenie de idei de cadouri pentru tata care va pot salva in cazuri neinspirate:
- un portofel, in care poti pune o poza, de dimensiuni mici, cu tine si tatal tau.
- muzica este unul din cele mai raspandite cadouri utile si elegante: daca stii exact ce gusturi are, poti achizitiona un CD cu muzica preferata;
- produse pentru fumatori daca este cazul (eventual o pipa frumoasa, o bricheta sau o scrumiera);
- o agenda, care ii poate fi utila la serviciu, si astfel poti fi sigur ca nu va uita niciodata cine i-a daruit-o;
- un DVD cu filmul lui preferat.
Inainte sa cumparati un cadou pentru parintii vostri, incercati sa aflati din timp ce le-ar prinde bine sau ce si-ar dori.
Stiti.deeaba spuneti voi."cumpara-i aia..."
Pentru ei cel mai important este simpla ta presenta in viata lor.sa fii sanatos/a.si fericita.
Poti sa le spui sa ii iubesti.si sarbatori fericite.
sincer, eu nu stiu ce cadou ar putea fi mai frumos decat asta pentru un parinte.
Sau na. daca tu consideri ca e prea banal, cumpara-i mamei tale o floare, si pe tatal tau imbratiseaza-l .
Face mai mult decat orice cadou.
{pai oricat de mic ar fi cadoul chiar, un pix sau stiu eu ce ceva mik se bucura sau chiar ceva facut de tine o gustare poate
Un tablou cu voi impreuna:adica ama, tata, tu si (fratii)daca ai, sau vezi si tu ce isi doresc ei mai mult!
blackshadow1234 întreabă: