| stranger1972 a întrebat:

stiti cam cat timp dureaza sa se regenereze un par filat din radacina? Au trecut 4 luni de cand il am asa si parca tot nu este des ( inainte sa il fileze il aveam foarte des si cu mult volum, insa l-a filat foarte mult si din radacina).

Funda!

3 răspunsuri:
| JustForFewSeconds a răspuns:

In comert sunt foarte multe produse pentru regenerare si crestere, insa ai grija sa le alegi pe cele mai simple si naturale fiindca de curand am aflat ca sunt unele ingrediente care chiar provoaca caderea parului, adica ne facem rau singure!
Eu am incercat de curand uleiul de par cu echinaceea Virginia de la Favisan (pentru detalii: favisan.ro ) si am si masca regeneranta tot de la Favisan. Toate sunt cu ingrediente naturale, desi nu ai zice dupa pretul lor. Nu fac vreo reclama, ca nu am nici un interes, dar bag mana in foc ca nu vei fi dezamagita de aceste produse. Mai au lotiuni tonice etc dar inca nu le-am incercat, urmeaza in curand happy

| Greenthrone75 a răspuns:

Parul tau se regeneraza o data la 7 ani.
in fiecare zi pica si cresc cam 100-200 de fire de par.O sa fie o perioada lunga.

| heyitsmexd a răspuns:

Keep calm, nu mult. Regenerarea parului presupune automat oprirea caderii parului, dar si modul prin care putem face sa creasca parul din nou, pe portiunile in care a cazut.

Eu iti recomand solutia "Lotiune regeneranta cu petroleum" de la Gerovital plant, contine ulei de ricin, vitaminele A si E. E cel mai bun, in jur de 16 lei sticluta. Eu am parul pana la talie, si o sticluta imi ajunge o luna, aplicand produsul o data pe saptamana.Inainte sa-l folosesc, pierdeam foarte mult par, iar acum ma aflu in situatia opusa, s-a regenerat minunat. Creste foarte repede parul, chiar nu ma asteptam, detalii gasesti pe prospect!
Toate cele bune!