anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat am 15 ani..si am o mica "problema".
M-a pensat varamea acum ceva vreme si mi le-a subtiat prea tare...adica mie mi se pare ca-s subtiri, si a venit o prietena de ei si m-a pensat mai fain dar a zis ca-s cam subtiri si nu stiu ce sa fac sa se mai ingroase putin...ca si mie mi se par subtiri, ceva idei?

7 răspunsuri:
| Innovation a răspuns:

Incearca sa dai in locurile unde vrei sa creasca inapoi sprancenele cu ulei de ricin, si mie mi s-a intamplat din neatentie sa intru prea mult si sa le subtiez, dar dupa ce am dat cu ulei de ricin au crescut destul de repede inapoi.

| TheCritic a răspuns:

Asteapta sa creasca. Si data viitoare te duci direct la acea prietena si ti le va face mai bine! Numai bine! happy

| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Eu zic să le lași să crescă mai mari și să nu te pensezi câteva luni până se ajunge la o formă normală apoi le poți pensa tu cum vrei.
Bye!winking

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sa mor de inteleg baietii ce se penseaza. In afara de cei cu sprancenele unite, ce naiba sa mai faci la niste sprancene de baiat? Firele mai rare, de la limitele sprancenelor eu zic ca fac diferenta intre barbat si p! zda.
Eu ma si epilez pe fata (sub ochi nu vreau sa dau cu lama, asa ca ma pensez/epilez), dar la sprancene n-as umbla niciodata.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

-_- M-am plictisit de cei ca tine....esti asa sigur ca nu le aveam stufoase si ma confundau oamenii cu o bufnita, sau ai vrea sa las stufu, sa nu fie aranjate..las-o balta, mentalitatea asta trage in jos Romania.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Mentalitatea mea trage in jos Rrumania? laughing
Ca mi se pare aiurea sa iti pensezi sprancenele? E chestie de obiceiuri, bro. Si daca discutam de cine trage tara in jos, sunt aia cu sprancene pensate, impinsi de familie sa faca facultate, care ocupa cu greu un post inutil, nu produc nimic, dar sunt platiti de undeva.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ce legatura ar avea sprancele cu potentialul fiecarui...a da, aia nepensati sunt cu siguranta mai inteligenti, au luat bac-ul, drept, si iau 10.000 mi de euro pe luna.
Imi pare rau....ca te-am contrazis, si nu am nimic cu cei care nu se penseaza, eu nu am nimic cu nimeni...dar nu inteleg de ce n-ar trebui sa te pensezi ca baiat.