E ok, sincer am spus tenesi pentru ca nu stiam ce sa iti recomand altceva, nu prea cunosc incaltamintea baietilor ). In partea de sus se poarta mult gecile de piele si jachetele, iar iarna te sfatuiesc sa o dai pe paltoane (nu doar negre, exista o gramada de modele interesante) si geci de fas din acelea mari, cu guler de blana, daca stii la ce ma refer.
O pereche de blugi normali, inchisi cu o camasa neagra/alba putin cambrata, bagata in pantaloni si cu manecile suflecate pana la coate, cu primul nasture descheiat. Daca esti si mai slab si mai sportiv, o sa se aseze grozav. In picioare niste tenesi. Ma mir cum de inca mai exista baieti care sa ceara asemenea sfaturi. Pe la varsta asta, majoritatea sunt catastrofe la capitolul fashion.
Nu sunt genul care sa poarte tenesi la scoala... ma gandeam sa-mi iau niste pantofi din piele maro mai ascutiti sau niste ghete din piele intoarsa. Cu blugii sunt de acord si mie imi plac inchisi si slim fit, iar sus ma gandeam tot asa la o camasa si eventual un pulover/jerseu sau ceva...
Cred ca un palton ar fi mai fain, trebuie sa incerc, sa vad cum imi sta...
E ok, sincer am spus tenesi pentru ca nu stiam ce sa iti recomand altceva, nu prea cunosc incaltamintea baietilor ). In partea de sus se poarta mult gecile de piele si jachetele, iar iarna te sfatuiesc sa o dai pe paltoane (nu doar negre, exista o gramada de modele interesante) si geci de fas din acelea mari, cu guler de blana, daca stii la ce ma refer.
Niste tenesi (alb-negru), blugi albastrii ( deschis ), o camasa care sa stea putin mai strans pe tine (de preferat verde), un ceas la mana, un lant negru la gat
funda?