Eu am 17 ani si am parul lung asa ca vorbesc oarecum din experienta. Eu mi-am lasat parul lung cand aveam 13 ani de atunci am avut timp sa invat
Uite cum sta treaba: e posibil sa te enerveze la inceput si sa nu ai rabdare sa il lasi sa creasca dar trebuie sa te tii tare
Ingrijirea parului nu e asa de complicata, in primul rand ar trebui sa iti tunzi varfurile in momentul in care iti dai seama ca sunt despicate. Cat despre sampon nu e ceva anume eu spre exemplu folosesc ceva Shauma for men negru dar asta e in functie de par samponul ( daca faci matreata de la sampon dupa vreo 3 spalari e semn ca trebuie sa il schimbi ). Eu ma spal pe cap cam de 2 ori pe saptamana si mi se pare suficient.
Iar cat despre alte peoduse nu iti recomand unele ard parul altele il fac mai gras asa ori trebuie iar sa te razi in cap ori sa te speli foarte des.
Sper ca te-am ajutat...cya
Buna! Fiind baiat, crede-ma o sa-ti creasca foarte repede parul. Eu iti recomand sa folosesti de Head&Shoulder samponul si masca de par. Sunt foarte bune, iti ofera un aspect ingrijit, un par matasos si fara matreata. Eu, ca fata, ma spal zilnic si desi stiu ca nu e bine nu mai am ce sa fac, deja parul meu se ingrasa in 2 zile maxim. Asa ca, cum iti obisnuiesti parul asa il ai! Medicii recomanda spalarea parului o data pe saptamana sau maxim de 2 ori. Fiind vara si cald o sa te speli de 2 ori probabil. Spala-te corect: mai intai, uda foarte bine parul pentru ca daca te samponezi pe parul uscat risti aparitia matretii. Clateste-te foarte bine si maseati scalpul cu varfurile degetelor, nu cu unghiile. Daca vrei ca parul tau sa nu mai fie ars si deteriorat, te sftaiuesc sa-l lasi in pace, sa nu-l mai incarci cu produse sau sa-l arzi cu placa. Sunt sigura ca este frumos si fara sa te fie incarcat cu diferite geluri sau cu fixativ, care ajuta la caderea parului. Foloseste produse doar cand este vreo ocazie speciala, nu zilnic. Si tunde-te lunar, putin, pentru ca varfurile despicate sa se refaca!