| HarryMG a întrebat:

Sunt baiat si am 18 ani. Tocmai m-am tuns la zero pentru ca aveam parul ars. Vreau sa imi las parul mare acum. 

Spuneti-mi va rog cum trebuie sa il ingrijesc. Recomandati-mi un sampon foarte bun (nu conteaza daca dau 50 lei pe el) si ce produse sunt bune pentru aranjat. Si mai vreau sa imi spuneti cat de des este bine sa iti faci baie pe cap.

Răspuns Câştigător
| pucca1383 a răspuns:

Buna. La par scurt e suficient doar samponare (incearca sa folosesti sampoane Bio care sa nu iti afecteze firul de par - Sampon Bio degresant cu urzica Krauter sau de pe http://www.magazinuldesapunuri.ro/sampoane); cand va fi mai lung poti sa folosesti si balsam. Dupa samponare, pe parul ud, aplici balsam si lasi 2-3 minute sa actioneze dupa care clatesti. Daca parul nu tinde sa se ingrase foarte repede poti sa il speli la o saptamana. Odata ce va creste si vei trece mana prin el mai des, se va ingrasa mai repede si atunci poti sa te speli de 2 ori pe saptamana (la 3-4 zile). Good luck!

1 răspuns:
| Ayakawelwel a răspuns:

Nu cred ca, conteaza samponul, si pentru par scur e de ajuns 1 pe saptamana altfel faci matreata.