| HarryMG a întrebat:

Sunt baiat si am 18 ani. Tocmai m-am tuns la zero pentru ca aveam parul ars. Vreau sa imi las parul mare acum.

Spuneti-mi va rog cum trebuie sa il ingrijesc. Recomandati-mi un sampon foarte bun (nu conteaza daca dau 50 lei pe el) si ce produse sunt bune pentru aranjat. Si mai vreau sa imi spuneti cat de des este bine sa iti faci baie pe cap.

Răspuns Câştigător
| Str_Edwardo_1998 a răspuns:

Prietene si eu m-am tuns cu 1 vara trecuta si acum am parul gen smiley adica il am pana la gura... Important este sa folosesti acelasi sampon recomand clear men classic fara uleiuri balsamuri etc. Si eu l-am folosit. Sa nu folosesti prea mult gel spuma fixativ. Eventual deloc. Recomand ceara de par. Sa iti tunzi regulat varfurile ca sa creasca uniform. Spalarea parului o data pe saptamana. E suficient ca altfel se ingrasa prea repede. Sa nu bagi mana prea des prin el ca iar se ingrasa. Si la toamna dupa ce ti-a crescut mai mare fixeaza-ti o frizura ( presupun ca pe spate) si pastreaz-o. Bafta

2 răspunsuri:
| XnonameX a răspuns:

Heei,iti spun din proprie experienta, sunt fata laughing încearcă syos-este sampon profesional folosit chiar si in saloane. Daca esti tuns zero nu prea ar trebui sa te speli asa des, sebumul stimulează cresterea parului. Uleiul de ricin este foarte bun pentru cresterea parului, eu il folosesc la sprâncene dar nu prea cred ca ai cum sa te dai pe tot capul, iti trebuie prea mult. Oricum sper ca te-am ajutat cu ceva

| Andrada28 a răspuns:

Foloseste ulei de ricin si vei avea un par matasos si frumos