| HarryMG a întrebat:

Sunt baiat si am 18 ani. Tocmai m-am tuns la zero pentru ca aveam parul ars. Vreau sa imi las parul mare acum.

Spuneti-mi va rog cum trebuie sa il ingrijesc. Recomandati-mi un sampon foarte bun (nu conteaza daca dau 50 lei pe el) si ce produse sunt bune pentru aranjat. Si mai vreau sa imi spuneti cat de des este bine sa iti faci baie pe cap.

Răspuns Câştigător
| MadamSpanacus a răspuns:

Nu prea contează ce șampon folosești,contează să nu.l mai arzi,poți să faci tratament cu ulei de ricin pentru a crește mai rapid,căuta șampoane de bărbați,clear,head&shoulders, nu știu, și să te speli pe cap atunci când e murdar părul, odată pe săptămână, nu știu cum e la voi, băieții.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua

iti recomand fructis goodbye damage sampon si balsam si eventual si masca cu serul din aceiasi gama.

O zi buna.

| anonimspecial a răspuns:

Stiu ca nu asta ai intrebat, dar uleiul de ricin te.ar ajuta daca vrei sa iti creasca parul mai repede

| Ohaithar a răspuns:

Pe cap te speli o dată la 2 zile. Eu personal mă spăl de două ori cu șampon, și odată cu balsam de păr. Nu folosesc geluri, fiindcă nu sunt sănătoase pentru scalpul meu. Atât șamponul cât și pentru balsam folosesc Head and Shoulders.