Daca ai parul drept nu vei avea in veci parul cret pe viata, va fi ceva de moment daca ti-l faci cu bigudiuri sau daca ti-l faci permanent, parul are tendinta sa revina la forma lui naturala, adica orice i-ai face va reveni la forma lui, la fel si in cazul parului cret, indiferent de cat il indrepti se va increti inapoi dupa o perioada.
Daca ai parul cat de cat ondulat e foarte usor sa-l incretesti, adica sa definesti buclele mai mult il lasi putin sa creasca cat sa aiba volum si sa-l aranjezi, folosesti un difuzor pentru definirea buclelor, te folosesti de maini, apa, produse de curly hair si se va aranja, e mai usor daca il ai ondulat pentru ca ai ceva textura de incretire, dar daca e drept...nicio sansa.
Buna,nu va ramane crest decat pentru o zi sau doua. Daca vrei sa iti stea cret mai mult timp cred ar trebui sa-ti faci permanent la salon.Mai poti incerca curly hair method, care implica sa speli parul in mod obisnuit si sa folosesti apoi produse pentru par cret, si sa il usuci intr-o maniera care va incuraja parul sa ramana buclat.Dar depinde de tipul tau de par, caci daca e drept nu iti va iesi.Plus ca metoda presupune sa faci aceasta rutina cel putin cateva luni.Mai mult am vazut ca femeile apeleaza la ea, dar daca iti doresti cu adevarat poti incerca.Aminteste-ti si ca nu trebuie sa te schimbi pentru ca sa te placa cineva.Am asa o vaga banuiala ca asta e motivul pentru care vrei schimbarea de look?
Cu bigudiuri sau cu ondulatorul te tine foarte putin. Nu e ceva de durata. Doar cu permanent facut la salon iti va ramane cret mult timp. Nu toata viata pentru ca parul se schimba continuu. Parul nou care creste nu va fi cret. Vor ramane varfurile crete pana le tunzi.
Cu bigudiuri este foarte greu! Dacă vrei să-ți rămână așa toată viața trebuie să ai de suportat! În fiecare seară trebuie să ți le pui și să dormi cu ele în păr, și îți spun, dacă dormi cu ele în păr nu o să ai un somn liniștit plus că se pot desface noaptea. Dacă vrei să îl ai creț în 15 minute înainte de școală/ liceu, n-ai cum decât cu aparate speciale plus că mai ești și băiat.
Salut.
Daca doar vrei sa vezi cum iti sta, eu zic sa nu te duci direct la salon sa ti-l faci permanent ca poate vei regreta. Si nu, nu o sa iti rămână pe viata decât daca repeti metoda TOATA viata.
deyutzyk97 întreabă:
VrRos780 întreabă:
kalakkas întreabă: