| MihaiXtensiiPunctRo a întrebat:

sunt managerul unui magazin de extensii de par, xtensii.ro, si am nevoie de parerea voastra. vrem sa lansam nistre produse noi, extensii de par de volum, dar nu stim daca o sa le placa clientilor. sunt extensii din par 100% natural, dar sunt mai scurte 35-40 cm, si sunt destinate pentru a da volum parului. voi ce credeti o sa mearga, voua v-ar place asa ceva? ati avea nevoie?
multam fain, am incredere in voi!
gasiti detalii la mine pe blog http://blog. xtensii.ro/? p=188

orice parere e bine venita si pro si contra

Răspuns Câştigător
| Aysa19 a răspuns:

Eu cred ca da e buna idee, ca pana la urma unele fete si-ar dorii sa aiba un par cu mai mult volum sincer si eu.Deci e o idee buna! Multumim pentru ideile voastre!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| lays a răspuns:

Mie mi se pare o idee foarte bune si cred ca o sa aveti vanzarebig grinbig grin.am si eu o intrebare.cat costa un full head clip on culoarea neagrabig grin?

| MihaiXtensiiPunctRo explică:

@lays seturile full head sunt si acestea scurte. negru avem acestea la 150 de lei (promotie de craciun) de 48 cm - 240 lei, 280 lei 50 cm gama beauty hair, sau Diana hair la 340 lei tot 50 cm. diferentele intre ele sunt multe, calitate, aspect, scop de folosire. asa ca cel mai bine e sa avem o discutie ca sa intelegem ce vrei. nu putem recomanda la toata lumea cele cu 340 de lei la fel cum nu la toata lumea ii ajunge volumul celor cu 240.
multumesc de raspunsuri, imi place de voi ca va implicati. la cel mai bun raspuns peste vreo cateva zile o sa-i dau funda. dar asteptam sa se adune si sa nu ne pripim

| Andreeagen a răspuns:

Buna ideea cred ca veti ave acliente
O remarca daca imi permiti, eu momentan caut niste extensii la bucatahappy Cred ca ati avea si mai multe cliente daca ati oferi si aceasta facilitatehappy
Numai bine

| MihaiXtensiiPunctRo explică:

Buna andreea! noi avem astfel de produse(pe site sunt puse doar colorate) dar sunt toate culorile disponibile. chestia e ca sunt destul de scumpe. eventual cauta-ma pe mine, mihai negrea, (gasesti la contact datele mele) si vorbim sa vedem ce ai nevoie si sunt 100% convins ca putem rezolva ceva.