| TheWildRose a întrebat:

tot caut niste modalitati de a slabi si nu gasesc nimic care sa imi fie pe plac si as vrea sa stiu povestile voastre...ce ati facut voi ca sa slabiti? va rog ajutati-ma

10 răspunsuri:
| tixytix a răspuns:

Din comentariul lasat la mine am intles ca nu vrei diete.
parerea mea este sa faci miscare..nu multa.
nu sa alergi.pentru ca risti sa faci acest tip de exercitiu cateava zile apoi sa te lasi,
incarca sa mergi..mersul ajuta la conturarea picioarelor.
daca stii sa innoti, iti recomand sa te grabesti ..acum cat inca e caldut afara..sau la o piscina.innotul ajuta foarte mult corpul.practic il modeleaza.
pentru zona talie iti recomand urmatorul exercitiu:
stai cu picioarele departate, spatele drept, mainile intinse cat de mult poti tu (in sus). apoi fara sa misti bazinul, sau sa indoi picioarele.fa apecari laterale in stanga si in dreapta.
initial o sa ti de para greu.dar dupa cateva zile te vei obisnui cu "durerea" resimtita la soduri si talie.
incearca sa elimini alimentele bogate in grasimi..cartofii prajiti in special.
o portie pe saptamana ajunge.
stiu ca pare greu.dar tu nu ai dat multe detalii..nu ne-ai spus inaltimea ta si nici greutatea pe care o ai..nici macar varsta
sper ca te-am ajutat big grin

| Cosmin86 a răspuns:

Da, dar e un mod stupid de a slabi

| Cosmin86 a răspuns:

Alimentatie corecta ( nu aberatii de genul multe fructe si legume ) + sport ( sala si alergat ) => 13 kg in 6 luni aproximativ. Si ma pot si mentine usor.

| Cosmin86 a răspuns:

Scuze ca te contrazic, dar de cand o alimentatie vegetala e indicata? Cu o alimentatie vegetala o sa ai un deficit grav de calciu si proteine, o sa ajungi sa ai oasele de sticla, am vazut destui tineri care si-au rupt un picior la prima cazatura dupa diete "vegetale" ( am o ruda la ortopedie si mai imi povesteste cate ceva ).

Cel mai recomandata e o alimentatie care iti ofera tot ce ai nevoie, proteine, carbohidrati, calciu, vitamine, minerale, grasimi sanatoase, etc.

Eu cu una de genul am scazut de la 102 la 87 ( in 6 luni desigur, nu in cateva saptamani cum vor toti ), doar ca n-am vergeturi si alte prostii de genul, fac sport si ma mentin foarte usor.

Si mananc destul de serios, 2-3 piepti de pui pe zi, peste, vita, oua, branza si altele, am nevoie pentru sport, doar ca stiu cum sa le consum sa aiba putine calorii ( carne fiarta sau pe gratar, branza degresata, cereale si paine integrala, etc. ), fara iaurturi si alte porcarii ambalate, toate produsele in stare cat mai naturala si neprocesata.

| VelvetLight a răspuns:

Eu am inceput sa alerg. acum pot sa alerg 1 km fara oprire, iar in plus nu am mai mancat paine si dulce. am slabit 6 kg doar in 2 luni.winking

| TheWildRose explică:

Da chiar perfect va multumesc frumos tuturor! multa sanatate

| Rinni a răspuns:

Mi-am ocupat timpu mai mult... ziua faceam curat prin casa mergeam la strand seara ieseam pe afara cu prietenii si uitam sa mai mananc happy ocupati timpu... funda?batting eyelashes

| SLilovehim a răspuns:

Buna,o sa iti spun o reteta de slabit in care sa slabesti 7 kg in 7 zile:
Ziua 1:manaca numai fructe si bea 2litri de apa plata
Ziua 2:mananca numai legume si bea 2l de apa plata
Ziua 3:mananca numai fructe si legume si bea 2 de apa
Ziua 4:manaca 3 banane(dim, pranz, seara)si 2 salate la praz si seara(rosii si castraveti)
Ziua 5:iaurt, lapte degresat si branza de vaci
Ziua 6:3 salate(dim, pranz, seara)si 2l de apa plata
Ziua 7:legume si fructe + 2l apa plata
Notite:
-dupa primele 2 zile senzatia de foame dispare
-urmarind aceasta dieta slabeti 7 kg
-te vei simti minunat
Sper ca te-am ajutat!

| Cosmin86 a răspuns (pentru SLilovehim):

" 7 kg in 7 zile"? Si te simti si minunat dupa asa ceva? laughing
7 kg in 7 zile = cea mai mare tampenie pe care am citit-o, un om caruia ii pasa de sanatatea lui va EVITA asa ceva

Apropo, numai fructe intr-o zi = o cretinitate care te ajuta sa faci gastrita si sa-ti distrugi stomacul dni cauza fermentatiei.

| mnbvcx098 a răspuns:

Bea un pahar de apa cu 20 min inainte de masa, si dimineata, apa elimina grasimile si e cea mai buna metoda, bea minim 2l pe zi te va ajuta, si nici intr-un caz nu te infometa deoarece apoi te vei ingrasa mai repede, slabeste sanatos, fara diete stricte, pastile sau sport in exces.succes!