| SyMy24 a întrebat:

Salut TPUhappy
Uleiul de ricin se poate folosi pentru a`mi face genele sa fie mai rezistente(sa nu mai cada asa de usor) si pentru a creste mai repede? Daca nu atunci ce efect pot avea asupra genelor?
Dar asupra parului?

Funda pentru cine ma ajuta si ma face sa inteleg si eu mai binehappy!

Răspuns Câştigător
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Bună!
Este bun pentru păr, să-ți crească mai repede, pui într-un borcan uleiul și amesteci cu ou(nu fiert) și aplici la rădăcină, după 2 ore tebuie să te speli bine pe cap+să aplici un balsam.
Uleiul de ricin mai este bun și pentru sprâncene, după ce-ți cresc, poți să le dai o formă.
Mai poate fi folositor și pentru gene, să-ți crescă mai repede, iei o periuță veche de la rimel, o speli bine, apoi bagi periuța în ulei și te dai. O să observi că ți-au crescut foarte repede.
Îl poți găsi la farmacie costă în jur de 10 lei sticluța.
Baftă!

5 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Uleiul de ricin este recomandat în tratarea aluniţelor şi a pigmentării hepatice, în unele cazuri de alopecie (caderea parului) deoarece întăreşte rădăcinile părului, în stimularea creşterii genelor şi în înfrumuseţarea sprâncenelor, pentru unghiile care se exfoliază sau care se rup uşor, pentru zonele de piele sensibila, inrosita sau regiunile ingrosate ale pielii (coate, genunchi, glezne, talpi, palme, etc) uleiul de ricin are efecte antiiritante, calmante si emoliente.Bafta!

| 10011993 a răspuns:

Uleiul de ricin este foarte bun pentru gene, am o prietena careia ii cazusera genele de la prea mult rime, si datorita uleiului de ricin i-au crescut la loc mult mai dese si mai lungi, asa ca eu zic sa-l incerci. ea cica se dadea de 2 ori pe zi( dimieata si seara) si in 2 luni si ceva s-au vazut efectele:*
si pentru par este foarte bun( il hraneste si-l face puternic si stralucitor) :*
sper ca te-am ajutat:*

| Biencush a răspuns:

Ai primit deja destule sfaturi, nu le mai repet si eu.Pentru gene, e mai usor de utilizat daca speli bine bine recipientul de la un rimel, il umpli cu ulei de ricin, si te dai ca si cum te-ai da cu rimel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vad ca stii. Pentru gene, il aplici seara, inainte de culcare, cu un betisor de urechi muiat in ulei si apoi stors un pic, la baza genelor, pe piele. Pentru par, il freci bine la radacini cu rondele de vata, si stai o ora-doua cu el. Nu o sa reusesti sa il mai speli de pe cap cu sampon, ca e foarte cleios. Se duce cu unul-doua galbenusuri de ou, frecate cu o lingurita rasa de sare. Si oul ajuta la intarirea parului. Apoi clatesti.

| mikytza a răspuns:

Stiu ca nu se foloseste asupra parului