Baieţii cu părul lung sunt super. Eu zic să nu te tunzi, pentru că o să regreţi. Măcar mai aşteaptă până vine vara.
De ce sa te tunzi? Pentru ca nu esti pi**a, simplu! Totusi, daca tie iti place cum iti sta, ura si la gara, nu te tunde pentru ca vrea unul si altul sau pentru ca asteapta multi sa faci asta!
Ar fi bine sa te tunzi ... Pana la urma cum suneai si tu vine vara si mai ales daca practici sporturi ca parkour este logic ca vei transpira. Parerea mea este sa te tunzi
Eu zic să îi dai bătaie şi să te tunzi frate, oricui îi prinde bine câte ceva nou din când în când.
Oricum, vine vara. dacă nu îţi va plăcea atât de mult precum cu plete. le poţi lăsa oricând să crească iar.
be courageous.
Pai daca tie iti place sa ai parul lung ar fi frumos ca iubita si mama iubitei sa respecte asta acum daca ai par lung si vine vara sincer ii cam naspa transpiri si chestii... Da daca l-ai prinde mai jos in coada ar fi ok a si respect pentru ca practici parkour
Daca tu vrei sa ai parul lung, nu lasa pe nimeni sa iti schimbi parerea, pentru ca tu alegi cum vrei sa fii, nu altii! Succes
Georgian1992 întreabă: