Nu ciocolata, n-are nici o legatura :D e din cauza ca esti in crestere, e normal.
uite aici poate te ajuta cit de putin http://www.youtube.com/watch?v=-CU0kIvMq8E
Gălbenuş de ou:
Un gălbenuş de ou, bătut bine înainte să fie aplicat pe faţă cu o pensulă cosmetică, este un tratament eficace împotriva coşurilor. Lasă-l să se usuce şi spălă-ţi faţa după 10 minute cu apă călduţă. Repetat zilnic timp de o săptămână, acest tratament poate avea efecte excelente.
Bicarbonat de sodiu
Amestecat cu apă, bicarbonatul de sodiu devine o pastă ce te poate ajuta să scapi în mod natural de coşuri. Poţi opta pentru o mască facială completă, care se spălă cu apă călduţă după ce s-a uscat, sau poţi aplica amestecul doar pe coşurile cele mai mari.
Ulei de arbore de ceai
Nu degeaba arborele de ceai este un ingredient folosit în multe produse cosmetice cu efect antiacneic. Uleiul extras din această plantă are efecte puternice atunci când este aplicat direct pe coşuri.
Castravete
Dacă ai porii dilataţi, acneea poate fi mai vizibilă şi mai neplăcută. Sucul obţinut dintr-un castravete proaspăt are un efect puternic pentru calmarea acneei pe un ten cu pori deschişi. Se ţine întins pe faţă timp de 15 minute, apoi se îndepărtează cu apă călduţă.
Mere cu miere
Amestecă un sfert de mâr ras cu o linguriţă cu vârf de miere pentru a obţine o mască naturală şi eficientă cu efect antiacneic. Dacă mierea este foarte groasă, poţi adăugă şi puţină apă la mască ce se ţine pe faţa timp de 20 de minute.
Cosurile apar in timpul pubertati si nu cred ca poti scapa de ele fara creme/lotiuni. Am citit intr-o revista ca ciocolata nu are nici o legatura cu cosurile. Daca ai multe, multe si vrei neaparat sa scapi de ele iti recomand Zynerit. Este foarte bun doar ca usuca putin fata Totusi, daca nu ai o problema foarte grava eu zic sa le lasi in pace sau sa le acoperi cu putin fond de ten
Mario1996 întreabă: