anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziua cand e soare afara ma vad frumos in oglinda, cand e mai intunecat ma vad urat.Sau cand e noapte si aprind becul ma vad din nou urat in aceeasi oglinda. Eu cum arat in realitate? Cand e noapte si aprind becul parca am maxilarul mai lat, sau cand e intunecat afara par copil. nu stiu de ce.

10 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Un baiat cu maxilarul lat nu arata rau. Sunt multi actori care arata super tocmai din cauza ca au maxilarul lat. De ex Rami malek.
Esti frumos, stai linistit.
Noaptea pari copil pentru ca ochii ti se vad cel mai tare, iar la copii tot ochii ies in evidenta si de aceea ti se pare ca arati ca un copil pe intuneric

| anonim_4396 explică (pentru Mayar):

As vrea eu sa am un maxilar masculin laughing faza e ca la lumina il vad masculin, iar noaptea il vad rotund, la fel si cand e incetosat, nu stiu de ce am scris lat.

| Mayar a răspuns (pentru anonim_4396):

In orice caz, noaptea nu se vede bine, deci nu e infatisarea ta adevarata

| Kaℓi a răspuns:

De asemenea, pe langa maxilarul lat, e foarte masculin sa stai in fata oglinzii si sa iti evaluezi trasaturile, sa aprizi lumina, sa o stingi, sa compari imaginile... sa mai rasucesti o suvita, sa mai exersezi o privire... big grin

| qest11 a răspuns:

Barbatii nu trebuie neaparat sa fie frumosi. Hai ca la femei mai conteaza cat de cat, dar ca sa te linistesti, sunt atatea femei urate, foarte bine realizate sentimental. Conteaza si frumusetea, dar nu cred ca ai vrea ca cineva sa te aprecieze doar pentru asta. Barbatul trebuie sa faca femeia sa se simta bine, sa o faca sa rada, sa o asculte, in contextul in care ea cauta barbat si dragoste, nu un sponsor. Casatoriti-va devreme, ideal pana in 30 de ani, ca dupa 40 de ani ramai doar cu pretentii, scuze si complexe.

| Ioana6666 a răspuns:

Toti suntem urati! Nu esti mai special, asa ca nu iti bate capul cu chestii de genu'. Bye!

| Mayar a răspuns (pentru Ioana6666):

Nu suntem urati. Asta zic oamenii nesimtiti, fara respect si superficiali.
\toti suntem frumosi. Trebuie doar sa stii cum sa privesti.

| Ioana6666 a răspuns (pentru Mayar):

Nu e nimic frumos in viata asta! Deci, noi de ce am crede ca suntem frumosi?

| Mayar a răspuns (pentru Ioana6666):

Faptul ca tu sau altcineva crede ca e urat arata lipsa de incredere in fortele proprii. Daca esti in stare sa spui ca viata e urata, inseamna ca stii cum ar trebui sa arate ca sa fie frumoasa si stii cum sa o schimbi, dar daca nu ai incredere in propriile tale forte, in propria-ti persoana, nu ia cum sa realizezi acest lucru

| Skyway19 a răspuns:

Depinde de lumina si de pozitia ta fata de lumina. Fața ta e aceeasi, doar ca tu te vezi diferit din cauza luminii.