| Laura0307 a întrebat:

Salut! Trebuie sa sustin un interviu, zilele acestea. Iar la acest interviu se da un test care este in felul urmator: Trebuie sa vindem o pereche de încălțăminte la intervievator, sa l convingem sa o cumpere! Acum, intrebarea mea este urmatoarea: oare ma puteti ajuta, cu niste exemple despre ce ar trebui sa-i spun? Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| undevainlume a răspuns:

Iti zic din experienta atat de intervievator cat si de candidat. Testele de genul sunt facute sa vezi cum te descurci pe loc, daca ai ce se cauta. Mai ales la ceva pe vanzari. Intervievatorul se asteapta sa vada acel "papagal" la vrajit oameni.

Clar nu iti recomand sa memorezi un text sau un raspuns, s-ar vedea si cel mai probabil iti va pune intrebari sa te scoata din ce ai invatat ca sa improvizezi.

Ce iti recomand, urmareste clipuri pe net, vorbeste cu tine in oglinda. Ia ceva din camera, nu doar incaltamite, si incearca sa-ti vinzi oiectul respectiv. Nu memora ce ai zis, ci doar obisnuieste-te sa vorbesti fara intrerupere si sa faci obiectul ala sa para ca cel mai bun obiect din lume (fara sa exagerezi totusi). Daca ai putina fluenta in idei, deja e un mare plus.

Si cel mai important, bineinteles, fara emotii.

4 răspunsuri:
| Delllla a răspuns:

Zici de nike-uri, că există fete și băieți.

| Anali a răspuns:

Aveam o frica de interviuri dar acum îmi plac. Unele ma si amuza, ca sfat fii relaxat exerseaza de casa dacă vrei pune-ți întrebări singur, de ex : de ce ai cumpăra o pereche de încălțăminte de la tine? Folosestete de materialul cu care lucrează compania, de culoarea încălțămintei, de comoditatea ei, de felul în care arată, scoate în evidenta toate aceste avantaje. Nu știu te legi de anotimp, ne plac oamenii relaxați asa-i? Fi relaxat!

| monica2525 a răspuns:

Vezi marimea piciorului sau, vezi ce ai pe stoc conform marimei lui, vezi ce-i place, daca nu-i place nimic vezi ce poti aduce conform marimii lui care sa-i placa, daca nu-i place iar nimic vezi daca vrea alt tip de articol.