Sa te dea pe spate, ar trebuie sa aiba un miros f f puternic ala banui ca tear ameti si atunci ai putea cadea pe spate, sau pe burta dupa caz
Glumesc, dar nu stiu daca sunt parfumuri acum in ziua de azi sa spui wow, lumea este deja obisnuita cu parfumuri de sute de ani, nu mai este o surpriza pentru nimeni, zic eu.
Asa parfum bun, vorbesc pentru mine si de barbati, Abercrombie & Fitch - Fierce, sa se numeste parfumul ala, firma e aia din fata, parfumul Fierce.
Cind am dus prima data in RO cei de pe acolo rapid cei asta, de unde e bla bal.
Unia miau trimis bani sa le cumpar, dar poate ca e ceva nou pentru ei.
Un alt roman care s-a dus in vacanta in RO s-a dat cu parfumul asta, il facusem eu cadou, prin aeroporturi toti il intrebau cu ce parfum s-a dat el habar nu avea, cum se numeste macar.
Parfumu asta place si la femei, ma refer se mai dau si ele cu asta, nu stiu este asa mai altfel sa-i zic, dar nu sa te dea pe spate.
Ce are ca dezavantaj, nu persista f mult timp.Stai ca miadusei aminte, cand mai ies pe undeva, mai il folosesc, eu de regula nu ma dau cu nici un parfum, dar femeile imediat si simt si exclama, wow ce frumos mirosi.
Acu depinde si de preferinte, pentru mine sincer toate parfumurile is la fel
Parfumul asta ce zic eu garantat nu il detii.Nici nu ai vazut vreodata.
Deja firma asta, este de ceva timp in declin, de cand sau pus toti pe ei sai doboare la pamint, pana si guvernu a fost implicat si f multi oameni, deja o luase prea sus si nu se mai opreau.
Problema este ca cei care stiu despre brandul asta, si care au folosit produse de la ei, nu mai este cea fost, adica cum era pe vremuri si cei acum.
Sau pus pe ei, chipurile ca sunt rasisti, in magazine toti trebuie sa fie albi, m, a refer vinzatorii si sa arate f bine dar acu sincer, cui nu-i place asa.
Deci tu daca ai o firma normal bagi ceva reguli, asa si astia, aveau regula asta, trebuie sa arati bine, sau sa atragi, corp frumos, chestii trestii.
Pozele, reclamele erau numai cu albi, dar sincerf acum, care arata mai bine ca albii din toate rasele?
Aveau numa lucruri de calitate, la aia nu gaseai rahaturi, bumbac de cea mai buna calitate, croaiala la fel, preturile erau ok, dar puteai gasi si cu citiva bani, pe aici asa fac toti cand aduc alta marfa, c auta sa lichideze pe cea veche.
Eu am avut de la ei toate hainele, mortale toate inca mai am si acum vreo cateva, imi pare ca le-am schimbat, dar de fapt le-am, dat pe acasa in RO la rude
aia si acum le au.
Ce voiam de fapt sa spun, parfumul de la astia, Fierce ala, ca mai are altele, avea pe sticla poza cu corpul unui barbat, de ala cu patratele, asa aveau si sacosele pe ele, aveau numai ambalaje pungi de hirtie, dar ce hirtie aveau frate, si bonu ce til dadea era de calitatea hirtia, nimeni nu avea asa ceva bon, o hirtie ca a lor
Deci aveau pe sticla de parfum la fel un baiat dezbracat la bust, patratele, eu inca am liuat ultima sticla cu asa poza pe ea.
Acu am vazut ca mai au asa doara la sticlele alea micute de pana i 50 ml in rest sticlele mari nu mai.
Am cautat, pentru ca am vazut intimplator, zic nu se poate, toti pe net au incepiut comentarii, frate undei parfumul ala bun asta nu-i bun, noi vrem pe ala cu sticla cu dezbracatu pe ea
ala da parfu, asta nu mai e ca si ala.
Bine e acelasi parfum, oamenii comenteaza doara.
Daca esti curios, poti sa cauti pe net, este facut si un domentar cu despre firma asta, spune acolo toate cate sau intimplat.
Scuze a am scris asa mult, dar am zis sa iti faci idee cam ce parfum este asta ce zic eu.
Orice lucru facut de ei, era analizat in cele mai mici detalii d e sefu ala mare iar ala nu discuta, daca nu era calitativ superior, dadea cu aia de pamint
Nu sunt femeie, dar mie imi place foarte mult Acqua Di Gio Profumo, deoarece are un miros elegant si masculin, din punctul meu de vedere. De asemenea, din toate parfumurile pe care le-am folosit pana acum, cand m-am dat cu acesta am primit cele mai multe complimente din partea fetelor/femeilor.
Pe femei nu trebuie sa le dai pe spate cu un parfum mișto barbatesc. Altele sunt solutiile.
Givenchy - Gentleman
Valentino - Born in Roma
Armani - Code
Aste 3 sunt niste parfumuri pe care recomand. Armani e un parfum destul de versatil -merge cam oricand, Gentleman e un parfum sofisticat, de seara si Born in Roma e un parfum mai deosebit si indraznet.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: