E tipul parului, si cu un sampon bun tot va trebui sa te speli macar o data la 2 zile.
Eu una nu prea "cred" in head&shoulders, mi se pare ca face mai mult rau decat bine(eu fac si matreata de la el ). Pentru par gras incearca sa cauti in magazine naturiste ceva cu urzica.
Poate ca nu te speli corect: daca freci scalpul, se activeaza glandele sebacee. trebuie sa masezi usor scalpul, nu sa il freci.
Sall,si eu am folosit acest sampon pentru par gras si am aflat ca nu era de vina parul si sampoul.Cel mai bun sampon este schauma pentru par gras.Eu am folosit acest sampon si dupa cateva saptamani se vedeau rezultatele. fundita?
VA dau funda dupa ce vad care sunt cele mai bune rezultate adica dupa ce ma spal de cu ele
Pai n'ai ce'i face ca asa e tipul parului tau, dar daca te ajuta:rade'l si fa'te chel, si nu o sa mai trebuiasca sa il speli in fiecare zi
Nu am avut probleme cu parul gras dar am cateva sfaturi:
Recomand sa te speli cu Clear,eu folosesc acest sampon si este si pentru par gras daca vrei, si sunt multumita de el.
Cand te speli pe cap spala-te de doua ori: o data pentru a lua grosul, si a 2-a oara pentru a da netezime parului.
Incearca sa nu te usuci cu feonul, doar stai cu un prosop mai mic pe cap, daca te speli seara pentru a 2-a zii.
Incearca sa nu mananci foarte multa mancare nesanatoasa pentru ca si asta dauneaza, nu numai parului, dar si fetei.