| IntrebariDeIntrebari a întrebat:

Salut tuturor, am o problema destul de mare in legătura cu freza pe care o am acum, astăzi am fost la frizer si am cerut sa îmi facă o freza ca a lui David beckam( nu cred ca am scris bine...) Dar acum seara uitandu-ma in oglinda am constatat cam o frunte lata, si nu îmi place deloc cum arata. Pana acum nu am băgat de seama, dar acum ca am băgat nu mai îmi place deloc cum îmi sta îmi văd prea goală fruntea si parca as avea par de-abia in vârful capului... (Înainte aveam o freza data intr-o parte de genul bieber) deci întrebarea mea este pot sa fac ceva cu el sa arate cumva? Sau ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa faci decat sa astepti sa-ti creasca parul, ca apoi sa-ti faci o freza pe masura capului tau.
Si mie mi se pare ca am fruntea lata, de aia port breton. Iar parul creste destul de repede, in doua trei saptamani totul va fi ok.

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Du-te la frizer, poate-ti pune parul la loc si-ti alegi alta frizura.

| IntrebariDeIntrebari explică (pentru AFR81):

Pai mie unul mi se pare ciudat, pentru ca fiind stilist ma gandesc ca putea sa imi spuna ca nu imi va sta bine dintr-o anumita cauza sau ceva de genul.
Chestia cu parul chiar nu stiu cum ar putea sa il puna la loclaughing

| corbulalbrosu a răspuns:

O freza se alege in functie de conformatia craniana si mai ales cea faciala.Imitarea unor frizuri doar fiindca respectivul este "cineva" mai mult sau mai putin cunoscut este gresit deoarece de obicei nu se potriveste.