Cum doresti tu, eu ti-am zis, am prieteni... in fine, esti satul de asta.Insa iti spun doar atat, ca un om trecut prin anturaje care a abandonat scoala, a fumat a baut, si lista poate continua(nu ma laud, e exact realitatea) vei realiza mai tarziu anumite consecinte.Pentru tatuaju ala facut nu te vei putea inrola in politie! Trebuie sa il acopere tinuta de vara.Si astfel oferi un sex 0ral vieti pentru o prostie care ai facut-o in copilarie. Jandarmerie la fel adio. Poate armata, dar nu sti niciodata unde te vei duce.De asta in copilarie nu e bine sa iei decizi aiurea.Fa-ti tatuaj, si la 18 ani taie-l cum la taiat o cunostinta sa intre in jandarmerie, sa taiat in carne vie, sa crestat, si sa ales si cu o cicatrice de toata frumusetea, si tot nu s-a putut inrola in jandarmerie la vremea aia.Nu te judec, am facut destule porcari cat sa stiu ca nu faci nimic, daca esti incapatanat si asta ti-ai pus in cap, FA-O, dar la 20 - 22 de ani cand poate iti vei schimba mentalitatea, si vei vrea in politie, jandarmerie, sau in alt domeniu unde se INTERZICE tatuajele asta iti vei reaminti si iti vei spune si atunci? doar 2 - 3 cm? e ceva trecator,fa-o ce sa zic,bafta. Du-te cu parinti de mana,dar pe ei ii vei apostrofa. Pentru ca tu acu esti mic, insa cand vei fi mai matur, pe ei ii vei certa.Le vei spune formula asta "Eu eram mic, nu stiam ce fac, dar voi? " etc.Eu te sustin, capu sus, mergi inainte.Ma bucur ca parinti tai sunt de acord, insa ca sa fi sigur ca iti va place, fa-ti macar zodia ta, sau ..numele tau scris mic, ceva ce nu se va schimba
Mai bine iti pui 2 3 cercei pe undeva decat tatuaj, trust me...Am undeva pe la 28 de ani aproape si am avut cerceii (doi in stanga) de la 14 ani.Crede-ma, acum la 28 vad altfel lucrurile.Mai bine iti pui piercinguri, eu am avut 2 in ureche, am avut unu in limba, ala in limba l-am tinut vreo...6 ani apoi m-am plictisit.Si acum stau si ma gandesc, oare daca aveam un tatuaj cand aveam 15 ani, acum mi-ar mai fi placut? era foarte la moda acum 14 ani sa ai cercei, era cool, era un act de rebeliune.Acum? acum si ciobani au cercei numai e deloc ok. Am renuntat sa ii port pe la 25 de ani
În niciun caz cercei, nu îi suport de nicio culoare! Eu spun că vreau un simplu tatuaj cum ar fi o mică cruce pe incheietură, dar mică repet. Sunt conștient chiar dacă am 15 ani că probabil nu îmi va mai plăcea când voi fi mare dar ideea e că totuși ar fi foarte mic cca. 2-3 cm și nu m-ar deranja.
De aveam TPU acum 13 14 ani, poate nu luam deciziile gresite pe care le-am luat.Anturaju distruge vieti, timpul nu are pret.Traieste copilaria, te vei trezi matur, vei cauta de munca, vei vrea sa iti faci o familie, gustu amar al prietenilor, al dezamagirilor te vor pune la pamant.Cat esti mic, te vezi in centru atentiei si replica "E mic, are timp" o sa o auzi inca o perioada 4 5 6 ani, apoi...te vei trezi barbat adevarat, te vei trezi ca din copilandru care erai, nu te mai recunosti.Te vei transforma in barbat, si vei intelege candva faptul ca singurele persoane care iti raman alaturi, si isi baga pielea in saramura pentru tine, nu sunt prieteni, care dupa 2 beri te vand in coltu strazi pentru o partida de amor cu o fetita ieftina.Ci parinti, care de multe ori fac sacrificii sa te educe, si sa te creasca.
Cum doresti tu, eu ti-am zis, am prieteni... in fine, esti satul de asta.Insa iti spun doar atat, ca un om trecut prin anturaje care a abandonat scoala, a fumat a baut, si lista poate continua(nu ma laud, e exact realitatea) vei realiza mai tarziu anumite consecinte.Pentru tatuaju ala facut nu te vei putea inrola in politie! Trebuie sa il acopere tinuta de vara.Si astfel oferi un sex 0ral vieti pentru o prostie care ai facut-o in copilarie. Jandarmerie la fel adio. Poate armata, dar nu sti niciodata unde te vei duce.De asta in copilarie nu e bine sa iei decizi aiurea.Fa-ti tatuaj, si la 18 ani taie-l cum la taiat o cunostinta sa intre in jandarmerie, sa taiat in carne vie, sa crestat, si sa ales si cu o cicatrice de toata frumusetea, si tot nu s-a putut inrola in jandarmerie la vremea aia.Nu te judec, am facut destule porcari cat sa stiu ca nu faci nimic, daca esti incapatanat si asta ti-ai pus in cap, FA-O, dar la 20 - 22 de ani cand poate iti vei schimba mentalitatea, si vei vrea in politie, jandarmerie, sau in alt domeniu unde se INTERZICE tatuajele asta iti vei reaminti si iti vei spune si atunci? doar 2 - 3 cm? e ceva trecator,fa-o ce sa zic,bafta. Du-te cu parinti de mana,dar pe ei ii vei apostrofa. Pentru ca tu acu esti mic, insa cand vei fi mai matur, pe ei ii vei certa.Le vei spune formula asta "Eu eram mic, nu stiam ce fac, dar voi? " etc.Eu te sustin, capu sus, mergi inainte.Ma bucur ca parinti tai sunt de acord, insa ca sa fi sigur ca iti va place, fa-ti macar zodia ta, sau ..numele tau scris mic, ceva ce nu se va schimba
In primul rand tatuajele nu se fac copiilor, sub 18 ani, fiind ilegal.
Apoi, da, tatuajul se intinde, daca este facut pe un corp in crestere.
Da... se va intinde, normal. De altfel la batranete se va vedea exact ca un ziar ud
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: