| nairpic a întrebat:

Salut tuturor! As vrea sa imi fac si eu aceasta tunsoare http://www.yourepeat.com/watch/?v=qoRiUrzB6yI
Am parul un pic mai mic ca al acelui tip! Intrebarea mea este : As putea sa imi fac acea tunsoare si fara acea crema cu care se da tipul pe la minutul 2:47? Adica doar cu placa si la sfarsit cu fixativ.Si inca ceva cat mar tine aceasta tunsoare? Stiti bine ca nu e indicat sa folosesti placa des.Si imi e frica sa nu mil arda! mi-ar sta bine parul si fara acea crema? Va multumesc si va rog ajutati-ma ca sunt icnepator in acest domeniu;;).O zi faina!:D

Răspuns Câştigător
| alinutza007 a răspuns:

Buna! deci....crema aceea este ceara.se foloseste pentru luciu si fixare.iti recomand sa iti cumperi una si sa te dai f putin.costa in jur de 15-20 lei una comerciala.o sa iti stea si fara ceara cu siguranta, dar o sa arate mai bine daca folosesti.
in cazul tau nu o sa fie vreo problema folosirea placii.pt k ai parul scurt, te tunzi des k baiat, prin urmare scapi de parul "posibil afectat de folosirea placii"deci nici o problema.

| nairpic explică (pentru alinutza007):

Aha mersi fain! Dar faza e ca parul meu e un pic cret nu sta drept cand il ridic in sus nu im ista drept... Vreau sa stea drept si de aia m-am gandit ca pot apela la placa sa il indrept sa imi stea calumea nu ondulat asa.sad

14 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Crema aia e un fel de clei(cum ii spun ei) care are rolul sa fixeze coafura si sa imblanzeasca firele rebele. Daca nu folosesti asa ceva, s-ar putea sa ti se turteasca parul dupa un timp, adica nu dureaza mult forma pe care i-o dai tu, mai ales daca parul tau e mai mare decat al tipului asta. Poti sa o cauti in magazine, a zis ca e de la Garnier sau gasesti si alte firme.Cat despre placa, nu trebuie sa-ti faci probleme pentru ca ai parul scurt si cu structura buna si nu are cum sa ti-l afecteze.

| nairpic explică:

Aah scuze am inteles gresit am itneles ca ai zis ca nu e cazul sa folosesc placa...laughing Totusi ce placa mi-air ecomanda? Ma duc maine al Altex sa vad si habar nu m sa fie buna nu ma uit la bani.happy Dar totusi intre 100 si 200 d elei daca se poate.happy Mersi :*

| nairpic explică:

Si de asemenea sa im irecomanzi si ce spray sa imi iau sa il folosesc inaintea placii pentru protectie ca habar nu am :/

| alinutza007 a răspuns (pentru nairpic):

Nu iti recomad protectie pentru ca in general sunt uleioase si fac parul moale.tie iti trebuie o fixare puternica.ce placa sa iti recomand? eu folosesc profesionale k sunt in domeniu.dar poti alege orice brand toate sunt cam la fel.in schimb trebuie sa fi atent sa alegi una subtire si cat mai mica k latime.iti va fi usor sa lucrezi cu ea pentru ca ai parul scurt

| nairpic explică:

Aha deci folsoesc placa direct pe par fara sa dau cu nimic inainte.Si crema aia (cearahappy ) o dau la sfarsit nu? Dupa ce termin de ridicat parul cu placa nu?happyma dau exact ca acel tip nu? Scuzati pentru atatea intrebari dar nu ma pricep deloc.happy

| nairpic explică:

Si cam cat dureaza tunsoarea? Adica nu as vrea sa folosesc des placa.sad.Ma tine cateva zile?

| nairpic explică:

A pff eeh poate or avea si pe alta culoare daca nu asta e.happy Zici ca e buna? Eu vreau una care sa ma tina ceva timp si sa fie d ecalitate happy Si apropo in video acel tip intai isi ridica parul in sus cu placa..Adica nu il indrepta in jos..intelegi tu.laughing.Si dupa aplcia acea crema dar lasa aproape aceeasi forma.happy

| nairpic explică:

Si de unde pot lua acea ceara? Chiar nu stiu.happy De la ce magazin sau magazine pot achizitiona?

| nairpic explică:

Nu il am chiar cret cret. De la o vreme mi se incresteste cate putin cand eram mic il avema drept drept cred ca il mostenesc pe tata ca si el il avea cret.laughing Anyway mersi mutl pentru informatii :*.Si in legatura cu ceara stii de unde as putea lua? De la ce magazin?

| nairpic explică:

Poi eu de exmeplu locuiesc in Piatra Neamt big grin Nu am carrefour sau alte magazine mari...happy De exemplu in Kaufland daca stii lidle sau orice supermarket mai mare la raionul zis de tine raionul cu sampoane il pot gasi nu?

| nairpic explică:

Aha si rata asemanator cu cea a tipului din videoclip nu? Mersi fain >big grin

| nairpic explică:

Mersi mult pentru ajutor si inca 1 lucru timpul la care trebuie lasat sa se incalzeasca placa il am scris pe instructiuni nu? Si cam la ce garde sa o folsoesc la fel nu? Ca nici chestiile astea nu le stiu. Am citit pe net ca era cate o temeperatura pentru fiecare gen de par cret drept.

| nairpic explică:

Mi-am luat azi placa Remington S1005 Mi l-am indreptat dar faza e ca,, cred ca am parul prea mic.crying Am dat cu ceara si nu il pot ridica in sus decat cu pietenele dar sta aiurea adica in tepi si nu deloc ca a acelui tip....Imi recomanzi o alta tunsoare sau daca imi poti spune cum sa o fac pe aceasta? Cu mana libera nu pot deloc sami modelez parul nu ma ascutla se duce in toate directiile...