| scumpik a întrebat:

Salut tuturorsad. nu stiu ce sa mai fac zilele acestea am stat afara si m-au "mancat" tantarii foarte rau. am niste umflaturi pe tot corpul mai ales pe picioare. am dat cu spirt dar degeaba.problema e ca duminica merg la o nunta si mi-e teama ca nu-mi vor disparea crying. ce sa fac? pur si simplu sunt plina de intepaturi de tantari sad si as vrea sa-mi treaca

12 răspunsuri:
| Nicolelenaa a răspuns:

Spirt f des si pudra de talc
incearca sa iti ocupi timpul cu ceva ca sa uiti de mancarimi si sa nu te mai scarpini
eu asa fac
succeswinking

funda?

| Ella_1816 a răspuns:

Incearca cu Calamine, il gasesti in farmacii si nu e scump. Pe mine ma ajuta

| PuzzlE a răspuns:

De ce nu te-ai protejat?
puteai sa folosesti un spray autan si n-aveai probleme.
pentru semne incearca o pudra pentru iritatii.

| dana_9056 a răspuns:

Date cu niste mixtura mentolata pe ele si crede-ma o sati treaca repede te rog daca merge plizzz imi dai fundita

| UninspiredName a răspuns:

Pai daca nu dispar pana atuci poti sa incerci un dres ceva big grin si sunt multe creme, spray-uri sau geluri impotriva tantarilor.incearca Autan e f bun.

| Maria46854213 a răspuns:

Eu ma scarpinam foarte tare si dupa ma dadeam cu spirt si tineam acolo un minut.si in 2 zile mi-au trecuthappy

| patty32 a răspuns:

Crema de galbenele e buna love struck
Sau, pana la urma, orice crema hidradanta happy

| selena_4850 a răspuns:

Da-ti cu mistura mentolata pe tot corpul este 35 de mi

| Lollypop a răspuns:

Incearca sa te dai cu o crema oarecare si cu spirt.Sau daca nu, la farmacie poti cumpara spray anti tantari sau vreo lotiune speciala.Baftahappy

| IepurashRocker a răspuns:

Dã-te pe ele cu mixturã mentolatã, de la farmacie. Mai mult de 5 lei sigur nu costã.

| yumeee a răspuns:

Păi în primul rând cumpăra aparate care se bagă în priză cu pastile de ţânţari să nu se mai repete experienţa.
Apoi, pentru pişcături e ff bun mai întâi spirt, pentru. a dezinfecta, apoi cremă de gălbenele pentru a hidrata.
Altfel, poţi merge la o farmacie naturistă sa ceri o soluţie pentru pişcături, se găsesc peste tot şi sunt foarte ieftine.
Succes.

| lollitha a răspuns:

Nu`ti mai da cu spirt
eu am avut multe umflaturi si m`am dat cu spirt
in exces

si dupa ce au trecut au ramas semnecrying
albe

si eu sunt bronzata si cu petele alea albeee
:-&