Eu nu am avut problema asta, insa poate reusesti sa faci ceva cu zynerit si cu masti din argila.
Numai folosi creme alea mai rau fac tenului pentru ca contin chimicale, spalate pe fata cat de des poti cu apa si sapun.
Du-te la farmacie, spune-i să îţi dea un produs pe nume ZYNERIT şi să ţi-l prepare el/ea acolo să nu ai probleme. Această soluţie îţi usucă coşurile şi când te speli, cad singure. Îţi dai seama, dar înainte spală-te pe faţă cu apă şi săpun. Dimineaţa spală-te pe faţă bine să se ducă. În maxim 2-3 săptămâni o să-ţi dispară.
Deci exact aceeasi o am eu, am cosuri pe frunte mititile, pe langa nas, pe barba, dar cel mai rau pe spate, deci de la fund pana la umar sunt PLIN, iar pe fata am observat ca incep sa treaca, am incercat si eu pasta de dinti, cartofi, castravete, nu a mers.Eu nu ma dau cu nimic.Mama zice ca e din cauza varstei.Eu am inceput sa ma spal cu apa RECE dimineata si seara.Si nu mai am asa multe.Asa patesc si eu, cand ma spal se inrosesc . Deci eu ma spal cu apa rece seara si dimineata, atat .Eu am 13 ani.
Bafta!
Daca scapi de ele sa ma anunti si pe mine, sa-mi zici cum ai scapat
Cel mai bun tratament este cel medicamentos si se elibereaza numai pe baza de reteta se numeste roacutane si trebuie luat minim timp de 5 luni
Tourniquet întreabă:
EmotionalKoma întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: