| Biutza_5345 a întrebat:

Urmeaza sa fac dragoste cu prietenul meu si am o problema daca o pot numii asa. Eu de obicei ma epilam cu aparatul sau ceara uneori dar de fiecare data ma irit foarte tare, si pana imi trece creste din nou deoarece tin in jur de 2 saptamani. Acum chiar nu stiu cu ce as putea sa ma fac, dupa lama ma irit la fel dar dupa o zi trece insa daca ma fac seara, dimineata deja se vede crescut si aspru. Dati-mi un sfat va rog ce as putea face. Multumesc

10 răspunsuri:
| CodrutM a răspuns:

Eu ma rad cu crema de ras, cu big-ul la dus. Nu ma irit si dureaza 1-2 saptamani ca sa ajunga parul (pubian) la 1 milimetru.
Nu cred ca nu te mai... daca vede un firicel-doua sau fiind ca esti aspra acolo. El se rade? Daca nu, si in jurul "copacului" are o adevarata "padure", nu ar trebui sa fii asa de pretentioasa cu tine.

| Tacii a răspuns:

Eu cred ca e cel mai bine, epileaza-te cu bigul in apa...asa nu te mai iriti.asa fac eu si este foarte bine, i-ar parul iti creste dupa 1-2 saptamani. Fundita? Eu cred ca sfatul meu te poate ajuta.P.S.-astept parerea ta prin mesaj

| seby005 a răspuns:

Incearca cu crema epilatoare.

| alice_2534 a răspuns:

Pai foloseste crema nu iti raman urme si nu creste asa de repede mult noroc

| b3Rb3cU a răspuns:

Folosesti lama cu banda de aloe vera? e buna

| romynutza a răspuns:

Nu te mai epila ca intra si cu par...laughing

| adryana_6040 a răspuns:

Incearca unguent flocinolon N pentru iritat il gasesti la farmacie costa 5lei in 2 zile iti trece bafta.

| danutzsa a răspuns (pentru adryana_6040):

Incearca cu crema epilatoare, e cea mai buna si nu te iriti deloc, eu una ma fac cu big-ul si nu m-am iritat niciodatatongue
fundita?

| BRUNETHA_9657 a răspuns:

Am o interebare doare tare cu ceara pentru ca as vrea si eu sa incerc

| Biutza_5345 explică:

BRUNETHA.Doare destul. eu sunt mai sensibila, dar dureaza cel mai mult:*