Daca nu esti reprezentant avon nu poti comanda, ei te vor întreba de cod de reprezentant si zona unde esti inscris, dar nu zona ca oraș, ci zona de reprezentant formată din 3 cifre, si daca nu o cunosti i si vor da seama ca nu esti reprezentant, in primul rind ei i ti cer datele din buletin, nume prenume cnp, te vor căuta in baza lor de date sa vada daca intr-adevar figurezi ca inscris la ei, daca nu, nu i ti vor accepta comanda cu codul altor persoane, deci sfatul meu este, inscrie te mai întîi la ei, si după aceea poti face comenzi legal la ei, ai oferte cadouri, dar acest lucru il poti face după data de 8 ianuarie cînd deschide firma, acum este inchis, in perioada asta a anului, nici pe site nu poti plasa comenzi, de unde esti?
Ce prostie ai zis, cum mă platesti curierului? A da, curierului îi dă o șpagă ca i-a adus coletul acasă, dar marfa se achită prin cont bancar firmei avon, habar nu ai dar vorbesti tîmpenii.
Intri pe site si iti alegi ce produse vrei, platesti atunci cand primesti comanda, poti alege sa primesti prin curier sau la un magazin de unde poti ridica coletul.
Comanda ta este redirectionata catre cel mai apropiat reprezentant zonal de tine. El ia numarul de telefon si te contacteaza stabilind de comun acord modalitatea de plata si intervalul de timp aferent acesteia. Vis a vis de plata curierului nu este responsabilitatea ta fiindca acestea se vor expedia catre tine la scadenta comenzii reprezentantului corespunzator!
I ai dat numarul tau de telefon? Ăla nu e cod de reprezentant avon.
Da poți, îți vine in maxim 4 zile, nu îți pot spune cat plătești ca nu stiu. Uite un număr de reprezentant Avon, e din târgoviște stiu ca nu e de la tine, dar macar vorbești sa fii sigur : 0767419059
Nu il mai prostii, că nu ține cu ăia de la avon, ăia sînt mai experimentati decît voi, si i si dau seama daca e pe bune inscris sau e păcaleală.
DaciaRomania întreabă: