| SookiexD a întrebat:

Salut, Vreau ca de craciunul asta sa imi vopsesc parul alb, avand parul castaniu. Le question is : De cate ori ar trebui sa ma decolorez? La ce interval intre ele? Si Dupa ultima decolorare ar trebui aplicata vopsea alba, sau ar trebui sa iasa alb de la sine dupa decolorari? PS: De unde as putea sa cumpar vopsea alba (IN TARA).

Răspuns Câştigător
| AlenaVictoriaMaria a răspuns:

Vopsea alba gasesti pe la magazinele maribig grinincearca pe la tine prin oras

| SookiexD explică (pentru AlenaVictoriaMaria):

Merci mult, M-am facut prima data cu decolorant si mi-a iesit un portocaliu, apoi peste o saptamana, asta fiind ieri, m-am decolorat din nou si am parul super blond (deschis), urmeaza ca miercuri sa mi-l vopsesc Alb

5 răspunsuri:

Doamne,sa nu faci aceasta greseala cumva, cu cat îl decolorezi, atât o sa il arzistraight faceo sa ai dupa 2-3 fire de par in cap si foarte ars, nu fi fraiera.

| SookiexD explică (pentru AlenaVictoriaMaria):

1) Parul meu se regenereaza foarte repede, indiferent cat de ars e. Si 2), sunt baiat... Dar merci ca ai incercat big grin

Aaa,daca esti băiat merge,dar oricat ai cauta sa te faci alb,n-o sa prea reusestibig grin ia apa oxigenata si o sa iasă un auriu gălbui,sau cu decolorant,dar sa-l ti mai mult, ambele ard, iei decolorant, te faci, iese un blond gălbui si apoi cauti o vopsea alba big grin

Cu multa plăcere, sunt curioasa cum a ieșit!big grin