anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi cumpăr un parfum si pe elefant sunt reduceri mari( de la 400 până la 150. )
Credeti ca ar trebui sa am incredere in acest site ca imi va da ceva original sau sa merg pe varianta scumpa din Sephora?
Multumesc mult!

7 răspunsuri:
| valentinatvd a răspuns:

Din cate am inteles sunt fake uri.

| Eduard619 a răspuns:

E ok...dar reducerile nu sunt reduceri.
De ex un parfum redus de la 200 ron la 60 este la acelasi pret pe aoro.ro fara reducere.winking

| Dolores214 a răspuns:

Ăsta e risc din câte am auzit nu sunt originale dai un ban Da stai în fata nu risca părerea mea ai grija ca multe site-uri sunt face bafta

| danielaghinescu a răspuns:

Ar trebui sa-ti cumperi parfumuri din magazin, nu online pentru ca nu poti sa le mirosi, sa le compari si sa-ti dai seama pe care ai vrea sa-l cumperi. Sau ai mai putea sa mergi in magazine si apoi sa vezi online daca au parfumul dorit.

| Думитреску_Джордж_1994 a răspuns:

Mai bine e sa te duci pe a doua varianta sa fii sigur

| Isabellblablabla a răspuns:

Eu mi-am comandat parfumuri de pe elefant si mereu am fost foarte multumita. Nu am avut probleme sa aiba mirosul schimbat sau sa fie fake-uri pentru ca le cunosteam. De multe ori la Sephora platesti si chiria din mall pe care o au, de aia e diferenta asa mare de pret.winkingdar cum a zis si cineva mai sus, reducerile nu sunt chiar atat de mari. Ala e cam pretul real al parfumului, doar ca umfla ei preturile cu cateva zile inainte si apoi le scad inapoi si le numesc "reduceri"laughing

| Kyttynna a răspuns:

Eu am cumparat cosmetice de pe elefant si sunt originale. Le am testat inainte in magazine