E ok...dar reducerile nu sunt reduceri.
De ex un parfum redus de la 200 ron la 60 este la acelasi pret pe aoro.ro fara reducere.
Ăsta e risc din câte am auzit nu sunt originale dai un ban Da stai în fata nu risca părerea mea ai grija ca multe site-uri sunt face bafta
Ar trebui sa-ti cumperi parfumuri din magazin, nu online pentru ca nu poti sa le mirosi, sa le compari si sa-ti dai seama pe care ai vrea sa-l cumperi. Sau ai mai putea sa mergi in magazine si apoi sa vezi online daca au parfumul dorit.
Eu mi-am comandat parfumuri de pe elefant si mereu am fost foarte multumita. Nu am avut probleme sa aiba mirosul schimbat sau sa fie fake-uri pentru ca le cunosteam. De multe ori la Sephora platesti si chiria din mall pe care o au, de aia e diferenta asa mare de pret.dar cum a zis si cineva mai sus, reducerile nu sunt chiar atat de mari. Ala e cam pretul real al parfumului, doar ca umfla ei preturile cu cateva zile inainte si apoi le scad inapoi si le numesc "reduceri"
Eu am cumparat cosmetice de pe elefant si sunt originale. Le am testat inainte in magazine