Da,doare
foloseste crema de epilat(nu doare deloc dar deloc)
uite cum procedezi:aplici crema pe zona, o tii 7-10 minute(nu atingi),dupa o dai jos cu APA CALDUTA(nu rece, nici fierbinte)
apoi nu maisunt fire de par
sau
daca e pe fata poti folosi benzi de epilat. leaplici, le tii 2-3 minute/ele se lipesc, apoi smulgi repede(doare un pic)dar e pe termen lung(1-2 luni/depinde de la om la om), in schimb crema dureaza 2 saptamani dar si aici depinde de om
sper cate-am ajutat
dai te rog funda
Si eu am crezut ca doare foarte tare dar in realitate doar ciupeste un pic.Acum depinde cat de sensibila esti.
Initial am avut un epilator cu care m-am obisnuit destul de greu. Apoi am descoperit epilatul cu ceara la o cosmeticiana. Acum epilatorul meu zace uitat intr-un sertar si mi se pare ca mai mult ma chinui cand il folosesc. cu ceara e cel mai bine, nu ma doare atat de tare si se si rareste. Acum ma fac singura mi-am luat benzi si rola de ceara (sau cum se numeste chestia aia cu care intinzi ceara) Sfatul meu : incearca sa te faci la o cosmeticiana cu ceara de 2 ori. A doua oara nu o sa te mai doara si s-ar putea sa renunti la ideea de epilator
Ai putea incerca crema de epilat dar sa nu uiti sa citesti instructiunile. Avantajul la epilarea cu ceara (e cam dureroasa asa e) este ca te tine cu mult mai mult timp decat prima varianta care am spus-o.
Da, te doare foarte tare cand te epilezi. Am si eu si ma fac foarte rar cu el tocmai din acest motiv, ca e dureros. Dar daca te faci cu el nu te mai epilezi o perioada buna de timp. Aparatul de tuns corporal nu stiu cum e, nu am incercat.
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: