| BracKMyhay95 a întrebat:

Vreau sa imi intind parul cu placa, eu fiind baiat, nu stiu in ce consta chestia asta. Parul meu e putin ondulat la varfuri si cand il fac cu gel nu sta drept. Cum ar trebui sa procedez? Il spal dupa dau cu gel si dupa cu placa sau cu fixativ....cum? Un raspuns bun va rog.

5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Hei! Il speli, il usuci complet, il intinzi cu placa, apoi pui ce vrei tu, depinde de preferinte si de textura parului tau. Ma refer ca e posibil ca parul sa stea intins si fara sa mai adaugi produse de fixare. Daca pui produse de par inainte de a-ti intinde parul, il vei arde. Daca mai ai vreo intrebare, te ajut cu placere!

| pisicuta123456789 a răspuns:

Te speli, te usuci bine-bine, il indrepti cu placa apoi poti sa foloseti ceara, fixativ sau gel. Spor!

| DarkRevenge a răspuns:

Dai cu apa prin par(un pumn) apoi bagi fixativ si-l lasi asa.Ai sa vezi ca o sa stea drept o perioada de timp.

| AlissBrie a răspuns:

Ca sa nu ti-l arzi,folosesti mai intai o protectie termica, si apoi ti-l intinzi normal. Apoi cu o ceara ceva, nu fixativ, nici gel, pentru ca o sa arate inestectic.

| XXLKiLLeRLoL a răspuns:

Il speli astepti sa se usuce il intinzi cu placa apoi dai cu gel sau fixativ. Iti recomand fixativ