| BlackForest a întrebat:

Vreau sa imi schimb stilul de imbracaminte.Sunt o fata simpla, ma imbrac cu ce ma simt eu bine si nu ies in evidenta. Vreau sa fiu apreciata, si sa ies in evidenta.Ma gandesc ca asta ar fi un mod bun de a incepe.Scrieti parerile voastre sub forma:luni:culoare, tipul de haine(de la papuci pana la caciula, manusi avand in vedere ca e sezonul rece)apoi marti si tot asa pana duminica. Cele mai bune si mai multe variante primesc funditahappy. Daca aveti mai multe idei scrieti sub forma : luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica, luni, marti s. a.
Pup:*

4 răspunsuri:
| Dubaster a răspuns:

Nu cred ca vrei sa auzi parerea mea happy din cate imi aduc aminte ne-am mai intalnit pe aici. In cazul in care nu ne-am mai intalnit si imi joaca mie memoria feste, "Nu neaparat cel care va iesi cel mai mult in evidenta va fi alesul!" Pricepi?

| Simonaaaaa a răspuns:

Uita-te la cum se imbraca fetele din cartierul tau si incearca sa cauti ceva diferit. Degeaba vrei sa iesi in evidenta cu o geaca super de piele daca toate fetele au. Nu trebuie sa ceri sfatul cuiva despre care haine ar fi mai bine sa porti. Tu decizi!winking

| Smilee4Mee a răspuns:

Eu zic sa pui ceva ce se poarta si sa pastrezi ceva din stilul tau propriu, astfel vei fi unicalove struck si va fi okwinking.

| TeUrSsCsYtEiUbEsC a răspuns:

Asa este cel mai bine...nu stiu de ce vrei sa fi atat de ''populara''doar pentru ca te imbraci cu niste haine de ultima moda
Este normal sa te simti bine in pielea ta...nu pentru ca vor alte persoane.degeaba iti zicem noi cum sa te imbraci luni marti si toata saptamna,, poate tie nu o sa-ti placatonguetonguepoate n'ai haine de la mall.happystraight facesau poate ca ai...fii o fire normala si fa'te populara din alte chestytongueparerea meatongue