Nu cred ca vrei sa auzi parerea mea din cate imi aduc aminte ne-am mai intalnit pe aici. In cazul in care nu ne-am mai intalnit si imi joaca mie memoria feste, "Nu neaparat cel care va iesi cel mai mult in evidenta va fi alesul!" Pricepi?
Uita-te la cum se imbraca fetele din cartierul tau si incearca sa cauti ceva diferit. Degeaba vrei sa iesi in evidenta cu o geaca super de piele daca toate fetele au. Nu trebuie sa ceri sfatul cuiva despre care haine ar fi mai bine sa porti. Tu decizi!
Eu zic sa pui ceva ce se poarta si sa pastrezi ceva din stilul tau propriu, astfel vei fi unica si va fi ok.
Asa este cel mai bine...nu stiu de ce vrei sa fi atat de ''populara''doar pentru ca te imbraci cu niste haine de ultima moda
Este normal sa te simti bine in pielea ta...nu pentru ca vor alte persoane.degeaba iti zicem noi cum sa te imbraci luni marti si toata saptamna,, poate tie nu o sa-ti placapoate n'ai haine de la mall.sau poate ca ai...fii o fire normala si fa'te populara din alte chestyparerea mea