| SuperCoolDude a întrebat:

Salut!

Vreau să învăț să mă îmbrac mai bine. Știți cum?

Am cãutat pe internet "man fashion", dar sincer nu am găsit nimic concludent. În plus, doar lucruri pentru femei.

Nu sunt pretențios. Îmi place să mă îmbrac simplu, eficient și negru.
Însă simt cã tind să mă îmbrac prea copilãresc și aș vrea să găsesc reviste, articole, informații sau ceva (orice) care să mă ajute să mă ferchezuiesc big grin
Adică să îmi îmbunătățesc abilitatea de a mă îmbrăca (mai bine)

Idei?
Hai că vă dau și fundă dinaia, dacă sunteți serioşiwinking

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand culoarea neagra nu se potriveste tuturor si nu este una din cele mai elegante culori sa fie purtate mai ales in timpul zilei, dar daca este camasa neagra si pantalonul bej sau gri deschis, este deja o tinuta eleganta si poate fii purtata cu succes in timpul zilei.

cauta pe internet:
"smart casual men outfit street style" ori:
"classy casual outfits for guys 2022"

| ReddY25 a răspuns:

Îmbracă-te cu ce-ți place

| raMLesS a răspuns:

"Îmi place să mă îmbrac simplu, eficient și negru."
Asta-i tot secretul.
Trebuie sa porti ceva simplu (gen un tricou alb/negru si fara desene pe el) care ti se potriveste bine, nici prea larg dar nici prea stramt si il poti combina cu niste blugi albastrii sau negrii de exemplu, si niste adidasi albi, sau negrii.
Poti sa ai tricouri polo si sa le porti cu nasturii deschisi, sau in loc de tricouri sa porti niste camasi de vara (Vorbim aici de perioada calda, cand e frig mergi pe aceiasi regula, ceva simplu si frumos care arata bine pe tine, ex: https://www.google.com/......https?/url ) si poti sa dai scroll sa vezi despre ce vorbesc.

Si sa nu uitam de accesorii, sa ai 1-2 ceasuri in garderoba ta si 1-2 coliere de exemplu, iti dau un boost imens look-ului tau per total.

| SuperCoolDude explică:

Hmm, bune raspunsurile voastre, va multumesc.

Ma gandesc sa ard niste tricouri si haine care mi se par prea tineresti.

Imi plac pantalonii negrii, tricourile colorate cu stil floral si mai am si cateva camasi florale. Am o geaca de piele pe langa, una lunga de iarna (pana la genunchi) si un palton elegant.

Ma gandeam sa imi fac 2 stiluri. Unul care imi place mie (subiectiv) si altul care sa mi se potrivească (obiectiv).

Sincer, una e sa te imbraci cum iti place tie (dar sa nu le ai cu stilul, sa nu stii cum sa le asortezi si potrivesti etc; gen sa tragi din dulap pe tine orice ar fi)
Si alta e sa te imbraci corespunzator.

Cam asta vreau sa fac.
Nu sunt expert, dar pot invata una alta ( de la voi sau de pe internet) happy

Ceva simplu prefer mereu. Totul negru sau o culoare si restul negru (la cromatica) si lucruri care sa fie simple, eficiente si putin cool asa?

| Eriii a răspuns:

Păi continuă să porți chestii cât mai simple. Fă-ți un fel de paleta de cateva culori și ia-ti numai haine pe culorile alea ca să s3 asorteze mereu. In rest e mai important ce accesorii porți. Aici nu prea stiu caz că am 13 ani si mie Îmi plac băieții emo cu lanțuri și tu probabil ești adult și vrei chestii fancy nu emo. Tot ce știu să îți zic la accesorii este să nu porți lanțuri (poate doar argintii și subtiri) dacă ești mai mare pentru ca o să arăți prea cocalar (Gen nj eu asta gândesc când văd din ăștia pe strada). Poti sa porți cravate când ai ocazia pentru ca te fac să pari mai hot. Poartă mai des pantaloni din aia de costum oarecum, cel mai bine negri sau blugi negri pentru ca iar, mi se pare ca pers cu blugi albaștri arată că niște cocalari. Si idk try to wear the outfits w confidence pentru că chiar face o diferenta, am vzt pe pielea mea. Dacă accesorizezi puțin și porți cu incredere oarecum chiar și un sac de gunoi, poți să arăți bine (cred)

| PabloEscobarGaviria a răspuns:

Daca ai Instagram cauta acolo gen: man style si de acolo o sa iti apara mai multe conturi cu imbracaminte pentru barbati, ce e la moda si ce nu etc.

| CaspianAtotStiutorul a răspuns:

Salut, recomand sa te uiti la diferite videoclipuri care abordeaza tema asta, de asemenea, poti eventual sa intri in contact cu o persoana care lucreaza in acest domeniu (exista un job care se ocupa expres de aceasta problema)