Întrebare recomandată | AtIr a întrebat:

Vreau sa ma epilez pe piept cu crema Veet! Sunt baiat! Vreau sa stiu daca e bine sa ma epilez cu aceasta crema, pentru ca eu am firul gros. Funda! Ziceti si alte chestii din astea.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e ok happy

| lotoflaughs a răspuns:

Nu are nimic

NOname
| NOname a răspuns:

Decât această metodă, care arde părul doar la suprafaţă, dar poate să şi irite pielea, mai bine lama de ras. Efectul va fi acelaşi, dar mai rapid, cu mai puţine bătăi de cap şi cu mai puţine riscuri de iritaţii (dacă ai pielea sensibilă).

| Irishka1 a răspuns:

Cea mai buna metodata ar ceara, cu creme de genul acesta e un chin, in primul rind nu ia firele de radacina iar in al doilea rind nu pe toate, mai raman..In schimb cu ceara e mai dureros dar rezultatul destul de bun, si firele cresc mai greu!

| irina20 a răspuns:

E ok si cu ceara, dar va creste repede. Daca folosesti in schimb ceara, benzile cu ceara sau epilatorul vor creste mai greu si in timp se vor subtia firele si se vor rari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
E ok sa te epilezi cu aceasta crema, chiar isi face "treaba".
Varul meu se epileaza cu epilatorul (pe picioare) si in vreo 3-4 saptamani ii creste la loc.
Eu zic sa folosesti mai bine benzile epilatoare...chiar daca doare, efectul este mai durabil. Epilarea cu crema dureaza la fel ca cea cu lama, iar firul poate iti va creste mai gros.
In fine, epileaza-te cu crema, iar daca nu esti multumit, incearca benzile.
Bafta!

| elenavivi120 a răspuns:

Nu are nimiclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine.Dar poti sa incerci cu benzi, cu lama sau cu ceara.

| patriiiii89 a răspuns:

Te poti epila, dar cel mai bine e cu ceara.

| madastar18 a răspuns:

Epileazate nu-ti face nimic.
Dar la batranete o sa fi o,, maimuta''.
Scuze de argument.
Sall.

| SiLaS a răspuns:

Nu are nimic daca te epilezi.Nu te va afecta sau ceva de genu.

| kmidodo a răspuns:

Daca vrei sa faci o treaba buna si esti curajos, epilarea cu ceara e sfanta.Multe vedete barbati -si nu numai- o folosesc cu succes.Prin metoda asta se distrug si radacinile firelor si in timp creste mai rar, mai putin, mai subtire, iar in cativa ani nu mai creste deloc.Si sa si ca dupa 2-3 sedinte din astea nici nu mai ai probleme cu durerea.Mergi la cosmetician si stai de vorba pe tema.Te lamureste cel mai bine.Bafta si curaj.

| Fayree a răspuns:

~ Poti, nu are nimic.