TU chiar nu realizei ca este interzis acest lucru, tocmai pentru a se evita contaminarea cu acest virus mortal?
La ce-ti trebuie tuns acum, nu poti sta cu parul mare in casa?
Tu chiar nu realizezi că oamenii oricum fac treaba asta? tocmai de-asta am și pus întrebarea,în speranța că poate există ceva cât de cât organizat și oarecum legal. Se pare că nu, sau cel puțin nu am găsit eu.
Între timp am rezolvat respectând toate normele de igienă posibile.
Nu spun că era o necesitate extremă dar chiar aveam nevoie de lucrul ăsta, și nu pentru a sta in pijamale și a ma uita pe Netflix cum poate faci tu(nu spun că ar fi ceva rău, dacă într-adevăr asta faci te invidiez ), ci pentru că zi de zi lucrez pe teren și am videoconferinte pentru o firmă aflată în plină dezvoltare, iar după cum probabil știi contează destul de mult si cât de prezentabil ești.Cu alte cuvinte ajunsesem un mic neanderthal
Seară faină!
Doar idiotii fac treaba asta, nu toti oamenii!
De aceea Romania este pe locul 21 din lume (din 210 tari ale lumii), la mortalitate, fiindca idiotii nu pricep ca nu-i important un tuns acum, cand exista risc masiv de contaminare cu un virus mortal.
Tunsul, barbieritul, epilatul NU sunt necesitati extreme sau importante!
Lasa prezentabilul, ca in pat si in casa ta, chiar nu are importanta cat de preznetabil esti, dar este vital sa nu mori si sa nu omori pe altii, contaminandu-i cu un virus luat de pe strada, sau de la frizer.
Oare cand veti pricepe ca nu-i de gluma cu acest virus?
De la primul răspuns ai avut o atitudine jignitoare iar acum ma faci si idiot. În răspunsul anterior am incercat sa nu iau in seama răutățile si generalizările tale dar vad ca recidivezi.Pentru a doua oară iti spun ca aveam nevoie sa fac acest lucru pentru serviciu si nu pentru a sta in casă. În timp ce multă lume sta acasă(toata aprecierea pentru acei oameni)mai sunt destui care sunt nevoiți să lucreze cam la fel ca înainte. Bineînțeles in linia întâi sunt medicii polițiștii asistenții etc. Dar mai sunt si altii care își vad de treabă in perioada asta si îți aduc ție la ușă coletul de pe eMAG sau mâncarea de la bringo. Printre ei ma enumăr si eu, împreună facem eforturi ca voi toți ceilalți sa fiti cat mai bine. Nu spun că suntem eroi sau ceva de genul dar ne asumăm niște riscuri si depunem eforturi considerabile.
Mai mult de atât nu iti pot explica, nu vrei sa înțelegi aia e.
Cum altfel as putea sa-i explic unuia ca tine, ca nu freza conteaza acum, cand este PANDEMIE si se moare pe capete.
Pacat ca unii dintre voi nu sunteti capabili sa ganditi, punandu-va viata voastra si a celor dragi, in pericol.
Sa stii ca si a serviciu poti merge cu parul mare, fiind postas/curier sau delivery boy. Pune-ti o spaca pe cap, masca la gura, manusi in maini si comporta-te ca un om cu creier, protejandu-te, ca nu-i de gluma, asa cum tratezi tu problema!
PS Mie nu poti sa-mi aduci nimic, ca ti-ar trebui un avion sa zbori vreo 20.000 km ca sa ajungi aici.
Nu ai menționat orașul, locul de unde ești..sau ai pus întrebarea la nivel național?
Sorry,e vorba de București. Am rezolvat între timp.Ca tot ai menționat de nivel național, cred ca sunt destui oameni care ar vrea sa găsească o soluție rapidă și oarecum legală ținând cont de perioada în care ne aflăm. Clar asta nu reprezintă vreo mare problemă dar sunt destui oameni "netunși" sa zic așa și decât să se descurce fiecare cum poate printr-un prieten sau prietenul unui prieten iar riscul de contaminare sa fie prezent in permanență, mai degrabă s-ar găsi o variantă mai organizată.
Dar repet, nu asta e o prioritate în perioada asta, just saying.