| Dca2002 a întrebat:

Vreau sa vă întreb dacă îi buna ceara de epilat de la Veet. Vreau să mă fac inghinal și pe burta și poate pe sub braț cu ceara și am încercat ceara de la Farmec, dar din păcate nu este buna.
Este acel kit de la Veet și mă bate gândul să mi-l achiziționez dar vreau să știu din experiența voastră ii bun kitul ăla sau ceara Veet pentru inghinal?
Mersi happy

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dintre toate tipurile de ceară din comerț accesibile ușor veet e cea mai bună. dar înghinal eu prefer în continuare să folosesc lama

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Personal nu mi-a placut ceara de la Veet si am renuntat la ea definitiv. Pe abdomen mai bine incerci ori crema depilatoare ori aparatul de la Veet pentru epilat, care nu smulge parul ci doar il taie.

| Dca2002 explică (pentru Aasdfghj):

Salut! Am avut crema de la Veet, mi-a cumparat-o mama și a fost buna și a fost buna dar că nu mai am răbdare să mai stau 10 minute sa stau cu ea și de asta am auzit că îi buna ceara de la ei.
Aparatul ii bun in sine cel ce ai zis tu?

| Aasdfghj a răspuns (pentru Dca2002):

Da, aparatul e bun si isi face treaba. Daca rezisti la durere iti poti lua un epilator, care smulge firele de par in loc de ceara. Mi se pare mai eficient decat ceara si mai putin dureros. Aparatul este asta https://www.emag.ro/......DT3P52BBM/ dar mai sunt si alte modele si de la alte branduri.